eğer kılların siyah köklü ise 4 seans gidebilirsin.ama gittiğin yerin bu işi para için değil tedavi için yapıp yapmadığını anlamazsan çoooooooooooook paralar döker çok seanslar gidersin
ben ilk iki seans 70 tl ödedim 3.de 50 tüyler azalıyo çünkü benim yok denecek kadar azaldı sanırım 1 seans sonra biter ben çok memnun kaldım acıyı çok hissetmedim herkese tavsiye ederimkaydirigubbakcemile2
Koltuk altıma 80 veriyorum.2 kere seansa gittim 2 kerede rötuşa.Bende çok memnun kaldım.Çok az acı veriyor zaten bir yeri anlarken öteki yeri alıyor böylece şak şak en fazla 2-3 dak da bitiyor işleminiz.
Şiddetle öneririm.Benim sanırım bir yada belki iki seansım daha var.
pendk kartal civarında bildiginiz güvebnilir yer var mı peki bayanlar?
anladıgım kdryla koltuk altı pekte pahalı degil, bende bikini bölgesine cesaret eemedigimden koltuk altımı dusunuyorum en azından ondan kurtulayuım die.
birde benım kuzenım bikaç kez epilasyona gitti ama 4-5 seansta fayda vermedi.. ayrıca kararma da olduı.:S
Kararmayı kesinlikle açıyor.Benim koltuk altlarım süt beyazı iken doğumdan sonra orada ve genital bölgede kararma olmuştu.Her iki yeride açtı.YAni tamamen olmasada çok büyük farklılar var.Ki yaptırırken de söylendi bu.
GEnital bölge acıyo ya:bbo:
Kabusum gibi oldu benimbilmiyorumkismile