- 31 Mayıs 2007
- 165
- 0
Tamamen doğal tuzlar olan potasyum alum ya da amonyum alum isimli minerallerden üretiliyor. Kokusuz ya da çok az kokulu bir ürün.
GNC Naturally Fresh Pembe - Kristal Roll on ve öyle kolay kolayda bitmiyorr
Yanlış anlaşılmasın terlemeyi engellemiyor, ancak vücuttaki koku yapan bakterilerin üremesini engelliyor. yani terlemeyi değil, kokuyu önlüyor.
Duştan sonra hafif ıslak koltuk altlarınıza tüm bölgeye sürün.
Eğer yoğun bir gün beni bekliyorsa Rexona Cotton Rollonu üzerine sürüyorum.
sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi, parfüm, yağ, yanıcı ve tahriş edici alkol, ter gözeneklerini kapatan yanıcı maddeler, alüminyum, klorohidrat, zirkonyum, boya, parapen ve hiç bir koruyucu kimyasal madde içermiyor.
Arkadaşlar eminim sizde benim gibi çok memnun kalacaksınız.Miss Gibi Sağlıklı Günler Diliyorumm
Forumlarda önceden paylaşılmış bu konuya rastlamadım yazıldıysada pekiştirmiş olalımm
GNC Naturally Fresh Pembe - Kristal Roll on ve öyle kolay kolayda bitmiyorr
Yanlış anlaşılmasın terlemeyi engellemiyor, ancak vücuttaki koku yapan bakterilerin üremesini engelliyor. yani terlemeyi değil, kokuyu önlüyor.
Duştan sonra hafif ıslak koltuk altlarınıza tüm bölgeye sürün.
Eğer yoğun bir gün beni bekliyorsa Rexona Cotton Rollonu üzerine sürüyorum.
sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi, parfüm, yağ, yanıcı ve tahriş edici alkol, ter gözeneklerini kapatan yanıcı maddeler, alüminyum, klorohidrat, zirkonyum, boya, parapen ve hiç bir koruyucu kimyasal madde içermiyor.
Arkadaşlar eminim sizde benim gibi çok memnun kalacaksınız.Miss Gibi Sağlıklı Günler Diliyorumm
Forumlarda önceden paylaşılmış bu konuya rastlamadım yazıldıysada pekiştirmiş olalımm
Son düzenleme: