Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dönüşünüz için teşekkür ediyorum. Peki sizin süreciniz nasil geçmişti zor oldumu. Beni izsiz olması cezbetti. Sol koltuk altimda yara yerinde şişlik var ve sert tabi daha yeni oldum 10 gün oldu zamanla gecer umarım. Peki neden 2. Kez ameliyat oldunuz.Ben yaptırmıştım yaklaşık 11 yıl önce ve geçenlerde çıkartıp meme altından yeni bir implant takıldı. Koltukaltını her doktor tercih etmiyor. Biraz meşakatli bir riskli bir yöntem ve çok tecrübe istiyor.
Doğum yapıp emzirince doğal olarak deri sarkması yaşandı ve implant yukarda kaldı. Bu durum beni rahatsız edince meme dikleştirmeyi düşündüm ama doktorum madem ameliyat olucaysın implantıda değiştirelim dedi. Bir tık büyük implantla diklestirme olmadan memeler çok güzel formunu aldı.Dönüşünüz için teşekkür ediyorum. Peki sizin süreciniz nasil geçmişti zor oldumu. Beni izsiz olması cezbetti. Sol koltuk altimda yara yerinde şişlik var ve sert tabi daha yeni oldum 10 gün oldu zamanla gecer umarım. Peki neden 2. Kez ameliyat oldunuz.
Evet izsiz olması çok güzel. Benim agrim 6 gun oldu sonrası güzel günden güne düzelecek inşallah.Güzel forma dönmüşsünuz tekrar sizin için sevindim. TeşekkürlerDoğum yapıp emzirince doğal olarak deri sarkması yaşandı ve implant yukarda kaldı. Bu durum beni rahatsız edince meme dikleştirmeyi düşündüm ama doktorum madem ameliyat olucaysın implantıda değiştirelim dedi. Bir tık büyük implantla diklestirme olmadan memeler çok güzel formunu aldı.
Koltuk altı meme altına göre çok daha ağrılı ve iyileşme süreci daha uzun olan bir yöntem bence. Yaklaşık bir ay gibi bir zaman almıştı benim tamamen iyileşip eski halime dönmem. Özellikle kolları hareket etmekte çok zorlanıyordum ama izsiz olması hakikaten
Merhaba büyük implant koydurdum bende ama üst tarafın köprücük kemiğime kadar şiş ve altta kendi meme doktor ineceğini şekil alacağını söyledi sizde de öyle mi olduDoğum yapıp emzirince doğal olarak deri sarkması yaşandı ve implant yukarda kaldı. Bu durum beni rahatsız edince meme dikleştirmeyi düşündüm ama doktorum madem ameliyat olucaysın implantıda değiştirelim dedi. Bir tık büyük implantla diklestirme olmadan memeler çok güzel formunu aldı.
Koltuk altı meme altına göre çok daha ağrılı ve iyileşme süreci daha uzun olan bir yöntem bence. Yaklaşık bir ay gibi bir zaman almıştı benim tamamen iyileşip eski halime dönmem. Özellikle kolları hareket etmekte çok zorlanıyordum ama izsiz olması hakikaten iyi olmuştu.