N nesekrgl Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2023 1 0 1 36 1 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi nesekrgl #1 2 ay önce meme kanser kitlesi alındı koltuk altı lenflerim kontrol edildi temiz çıktı Bugün farkettim koltuk altımda şişlik var normalmi Kemoterapi esnasında normalmi sizce
2 ay önce meme kanser kitlesi alındı koltuk altı lenflerim kontrol edildi temiz çıktı Bugün farkettim koltuk altımda şişlik var normalmi Kemoterapi esnasında normalmi sizce
Coksukurbugunume Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Aralık 2022 2.752 1.437 63 1 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi nesekrgl #2 Konunun içine girerken basit bir lenf şişmesi sandım ayyy Allahım şifa versin nerde varsa
Coksukurbugunume Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Aralık 2022 2.752 1.437 63 1 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi nesekrgl #3 Özellikle yorum atıyorum ki konu yukarı çıksın bilenler cevap verir görünce Allah şifa versin size insallah amin
Özellikle yorum atıyorum ki konu yukarı çıksın bilenler cevap verir görünce Allah şifa versin size insallah amin