Koltuk altinda lenf nodu

Magenta0101

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
133
110
26
Kızlar ayin 7sinde buraya bi konu açmıştım meme ağrısıyla girdigim ultrasonda koltuk altimda 2 cm den büyük lenf nodu görünmüştü bugün tekrar kontrole geldim ve lenf nodu kaybolmuş o kadar mutluyum ki tertemiz dedi doktor sevincimi paylaşmak istedim ve şuan 4+6 haftalik hamileyim suan hamileligimin tadını çıkartabilirim Allah herkese şifa versin böyle konuları kesinlikle aksatmamak lazımmis onu öğrendim artık her 6 ayda bir kontrole

Aşı olmuş muydunuz ?
Aynı sıkıntı benim kardeşimde de oldu. Hatta dr aşı olanlar geliyor hepside aynı sıkıntıyla demiş.

Aşı olmuş muydunuz ?
Aynı sıkıntı benim kardeşimde de oldu. Hatta dr aşı olanlar geliyor hepside aynı sıkıntıyla demiş.
Evet aşı olduktan sonra neler neler yaşadım maalesef bünyem kaldırmadı sanırım ishal kusma yaşadım bi hafta boyunca daha sonrada bu lenf bezi sismesi benimde gittiğim bir cok doktor biontech lenf bezi sismesi yapabiliyor dedi henüz onlarda tam olarak aşının ne gbi yan etkileri olduğunu bilmiyor maalesef gelen şikayetler varmış ama bide kasintim çok olmuştu aşırı derece de bu şikayette çok gelmiş doktorlara aşıdan sonra

Aşı olmuş muydunuz ?
Bende bisey çıkmadı ama kardeşiniz aksatmasın mutlaka kontrole gitsin tekrar lenf bezinde büyüme varmi veya kaybolmuşmu takip ettirsin enfeksiyon kaynaklida şişmeler olabiliyormuş ben ağda yapmayı biraktim o yüzden bir süre doktorum yapma demişti ve terde maalesef etkiliyor sürekli kuru tutmaya çalışmak temizlemek gerekiyor oda bu sıcakta zor tabi :))

bende de kol altımda aşının ertesi günü şişme ve ağrı oldu ama şişme elle yokladığımda geliyordu elime cilli gibi bayağı bi ağrıdı sanırım 3 gün gbi bi sürede şişmede ağrıda geçti

Aynen geçen hafta kontrolü vardı gitti küçülmüş. Hatta dr demiş aynı durumda olsaydı biyopsi yapmak zorunda kalırdık ama muhtemelen aşıdan kaynaklı demiş. Şükür iyi çıktı.

Aynen geçen hafta kontrolü vardı gitti küçülmüş. Hatta dr demiş aynı durumda olsaydı biyopsi yapmak zorunda kalırdık ama muhtemelen aşıdan kaynaklı demiş. Şükür iyi çıktı.
Çok geçmiş olsun valla ben şuan hamileyim 5 haftalik 2. Doz aşıyı vurdurmicam doktorlara da sordum sen bilirsin dediler kimse güvence vermiyor isin açıkçası hatta enfeksiyon hastalıklarına bile gittim bu lenf nodu yüzünden ordaki doktor kimse bielmez asinin vücuda nasıl tepki etceğini mesuliyet alamam kendin bilirsin dedi bende vurulmicam

Doğrudur ben hamile oldugumu bilmiyordum yeni öğrendim antibiyotik filanda kullandım sırf bu yüzden yaşadığım stres korku da cabası ve gogus agrimda vardı meğerse hamileliktenmis ama hiç tahmin edemedim aşı maalesef her bünyede farklı etki yapıyor ve her doktor bunu kabul etmiyor ilk gittiğim doktor asidan olabilirmi dediğimde bana cahil cahil konuşma öyle seymi olur dedi ama diğer gittiğim doktorlar kimse açık açık konuşmaz böyle ama biontech yapabiliyor dediler sanırım insanlar aşıdan korkmasın diye de doktorlara uyarıda bulunmuşlar onlarda tam kesin bisey diyemiyor hangi doktora 2. Dozu vurdurimmi sizce dediysem hiçbiri evet mutlaka vurdur hicbisey olmaz demedi hatta bi doktor ongoremeyiz 2. Dozda vücudunn nasıl tepki vereceğini sen bilirsin dediler tabiki de karar bizim ama insanların kafalarını rahatlatmadiklari surece 2. Dozu vurdurmicam ki zaten şuan gebeyim

ne tesadüf bende gebeyim hatta öğrendiğim gün 2. aşı randavum vardı bende yaptırmadım

Merhaba bugun bende lenf modum oldugunu öğrendim meme acısıyla gittim lenf lerim şişmiş benim eşime gelmiyor yada ben anlamıyorum sizin ne kadar zamanda geçti sonuçlar da ne yazıyordu

Merhaba bugun bende lenf modum oldugunu öğrendim meme acısıyla gittim lenf lerim şişmiş benim eşime gelmiyor yada ben anlamıyorum sizin ne kadar zamanda geçti sonuçlar da ne yazıyordu
Canm ben ultrosana girdim orda baktılar zaten doktora gidiyor bilgiler direkt sonra doktorun yanına çıkmıştım antibiyotik yazmisti parol plusla onu kullandm bi hafta sonra kontrole geleceksin demişti ben 2 hafta sonra filan gittim geçmişti tertemiz demişti doktor geçmeseydi biyopsi yapicaz demisti doktorum çok şükür ama önemli biseye benzemedigini enfeksiyon kaynakli olduğunu söylemişti oyle de cikti antibiyotik aldı götürdü

Ben hamileyim ilaç kullanmam sanırım 6 7 aydır meme koltuk altı ağrım var dayanamıyorum artık

Ben hamileyim ilaç kullanmam sanırım 6 7 aydır meme koltuk altı ağrım var dayanamıyorum artık
Canim gebelik yüzünden de oluyor olabilir koltuk altına vuruyordur belki ama enfeksiyonda olabilir ona göre antibiyotik verir bende hamileyim suan 14 haftalik inan bana enfeksiyon varsa daha zararlı bebegin ve senin için ben antibiyotik kullandığım dönemde de hamileydim haberim yoktu sadece korkma yani doktor sana ve bebege zarar vericek bi antibiyotik yazmaz gebeler için özel antibiyotikler var hafife alma belki başka biseyde olabilir Allah korusun ama önlemini al derm nasilsa ilaç kullanmiycam diyip boslamak olmaz geçmiş olsun şimdiden

Yok zaten boşlamıyorum ultoroson çekindim sonuçlarını doktora götürcem öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…