B beyzaxxx Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 8 0 21 1 Kasım 2024 Konu Sahibi beyzaxxx #1 koltuk altıma dokununca içten şiş oldugunu hissediyorum acıyor kitle gibi sertlik var ne olabilir sizce doktora randevu aldım ama cok stres yaptım
koltuk altıma dokununca içten şiş oldugunu hissediyorum acıyor kitle gibi sertlik var ne olabilir sizce doktora randevu aldım ama cok stres yaptım
J joynss Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2020 5.855 6.111 1 Kasım 2024 Konu Sahibi beyzaxxx #2 beyzaxxx .!.: koltuk altıma dokununca içten şiş oldugunu hissediyorum acıyor kitle gibi sertlik var ne olabilir sizce doktora randevu aldım ama cok stres yaptım Genişletmek için tıkla... Enfeksiyon da olabilir ağrıması onu düşündürdü
beyzaxxx .!.: koltuk altıma dokununca içten şiş oldugunu hissediyorum acıyor kitle gibi sertlik var ne olabilir sizce doktora randevu aldım ama cok stres yaptım Genişletmek için tıkla... Enfeksiyon da olabilir ağrıması onu düşündürdü
B beyzaxxx Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 8 0 21 1 Kasım 2024 Konu Sahibi beyzaxxx #3 joynss .!.: Enfeksiyon da olabilir ağrıması onu düşündürdü Genişletmek için tıkla... elleyince acı var tabi jiletle ters almıstım ondan olabilir mi acaba
joynss .!.: Enfeksiyon da olabilir ağrıması onu düşündürdü Genişletmek için tıkla... elleyince acı var tabi jiletle ters almıstım ondan olabilir mi acaba
J joynss Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2020 5.855 6.111 1 Kasım 2024 Konu Sahibi beyzaxxx #4 beyzaxxx .!.: elleyince acı var tabi jiletle ters almıstım ondan olabilir mi acaba Genişletmek için tıkla... Olabilir tabi kıl batması vs
beyzaxxx .!.: elleyince acı var tabi jiletle ters almıstım ondan olabilir mi acaba Genişletmek için tıkla... Olabilir tabi kıl batması vs
B beyzaxxx Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 8 0 21 1 Kasım 2024 Konu Sahibi beyzaxxx #5 joynss .!.: Olabilir tabi kıl batması vs Genişletmek için tıkla... randevu çarşamba günü var ama acile gitsem bakarlar mı acaba
joynss .!.: Olabilir tabi kıl batması vs Genişletmek için tıkla... randevu çarşamba günü var ama acile gitsem bakarlar mı acaba
J joynss Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2020 5.855 6.111 1 Kasım 2024 Konu Sahibi beyzaxxx #6 beyzaxxx .!.: randevu çarşamba günü var ama acile gitsem bakarlar mı acaba Genişletmek için tıkla... Ultrason ile bakılır bekleyin derim
beyzaxxx .!.: randevu çarşamba günü var ama acile gitsem bakarlar mı acaba Genişletmek için tıkla... Ultrason ile bakılır bekleyin derim
B beyzaxxx Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 8 0 21 1 Kasım 2024 Konu Sahibi beyzaxxx #7 joynss .!.: Ultrason ile bakılır bekleyin derim Genişletmek için tıkla... dayanamadım acile geldim korkulacak bir sey yok kıl dönmesi ya da apsedir dedi merhem ilac vrrdi ne olur ne olmaz yine de doktora gideceğim
joynss .!.: Ultrason ile bakılır bekleyin derim Genişletmek için tıkla... dayanamadım acile geldim korkulacak bir sey yok kıl dönmesi ya da apsedir dedi merhem ilac vrrdi ne olur ne olmaz yine de doktora gideceğim
J joynss Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2020 5.855 6.111 1 Kasım 2024 Konu Sahibi beyzaxxx #8 beyzaxxx .!.: dayanamadım acile geldim korkulacak bir sey yok kıl dönmesi ya da apsedir dedi merhem ilac vrrdi ne olur ne olmaz yine de doktora gideceğim Genişletmek için tıkla... Sevindim geçmiş olsun. Yine de gidin dediğiniz gibi
beyzaxxx .!.: dayanamadım acile geldim korkulacak bir sey yok kıl dönmesi ya da apsedir dedi merhem ilac vrrdi ne olur ne olmaz yine de doktora gideceğim Genişletmek için tıkla... Sevindim geçmiş olsun. Yine de gidin dediğiniz gibi