Koltuk altında karalık :(

canım aynı sorun bende de vardı. hala var ama eskisi kadar değil epilasyon yöntemini değiştirmen lazım. inanmazsın ama bildiğin şekerli eski ağda katuşlardan daha iyi geliyor. pek zamanım olmadığı için hala arada jilet kullanıyorum maalesef o yüzden tam geçmiyor

herbaderm cilt beyazlatıcı kremi duymuştum bende de aynı sorun var denicem etkisini görenler çoğunlukta

denemediğim yöntem kalmadı şu şekerli eski ağdayıda denicem ama. sanki hiç alınmamış gibi duruyor. Çok rahatsız edici bir durum

Bn bu forumdan duymustum bi krem war o kahverengi lekeye iyi geliyomus hatta onu eczaci da onayladi dogruymus

Bu sorun bendede var beyaz bebek pudraları var ya onlar iyi geliyormuş diye duymuştum birazda olsa rengi açıldı dene bence hiç birşey kaybetmezsin

bence gecmez ama şöyle diyeyim jileti bırakıp normal kökten alınca çok azalıoo tavsiye ederm
kreme para verme yazık kandırıyorlar biz çok aldık

Ben hep sır ağda kullandım fakat yinede oldu eczaneden bi krem aldım lekelere iyi geliyormuş ve zararı yokmuş umarım geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…