Meraba ben daha önce bi kaç kez koltuk altımı jiletle temizlerken ve kaşınırken hafif bi acı hissetmiştim derimin içinde.bugün de kaşınırken hissettim ve dikkatlice baktığımda sağ koltukaltımda bastırınca hafif acıyan bir nokta, sol koltukaltımda da yine bastırınca acıyan ufak bi beze gibi bişe geldi elime.biraz fazla dokunup karıştırdım ve şuan psikolojik mi bilmiyorum ama orası kendi kendine acıyo sanki.yaşım daha 19.meme kanseri belirtilerinde koltuk altında kitle oluyormuş.acaba bende de meme kanseri felan olabilir mi:/ çok telaşlandım :/
Yok benimki kıl dönmesi değil galiba.dışardan bişey gözükmüyor, şişkinlik felan yok.dokununca anlaşılıyorJiletle alınan yerlerde oluyor maalesef. Kıl dönmesidir. Sıkıp temizlemek lazım.
Evet belki kıl dönmesi olabilir.ben bu yaşıma kadar hep jiletle temizledim çünkü koltuk altımı :/ eğer ağrı felan olursa ya da büyürse gideceğim doktoraBende de oluyordu . Bir ara oluyordu şimdi geçti ama . Kıl Dönmesi galiba . Dışarıdan görünmüyordu. Hemen korkmayin ama doktora da gidin
Ya böyle oynuyor gibi değil mi yuvarlak bir şey gibi . Hayır ağrımasini beklemeden gideceksin :) ciddi olabilir sonuçta riske atmaya gerek yokEvet belki kıl dönmesi olabilir.ben bu yaşıma kadar hep jiletle temizledim çünkü koltuk altımı :/ eğer ağrı felan olursa ya da büyürse gideceğim doktora
Evet aynen oynuyor gibi yuvarlak bir şey.peki gideceğim söz:)Ya böyle oynuyor gibi değil mi yuvarlak bir şey gibi . Hayır ağrımasini beklemeden gideceksin :) ciddi olabilir sonuçta riske atmaya gerek yok
bende de aynısı olmuştu senin gibi korktum bendeMeraba ben daha önce bi kaç kez koltuk altımı jiletle temizlerken ve kaşınırken hafif bi acı hissetmiştim derimin içinde.bugün de kaşınırken hissettim ve dikkatlice baktığımda sağ koltukaltımda bastırınca hafif acıyan bir nokta, sol koltukaltımda da yine bastırınca acıyan ufak bi beze gibi bişe geldi elime.biraz fazla dokunup karıştırdım ve şuan psikolojik mi bilmiyorum ama orası kendi kendine acıyo sanki.yaşım daha 19.meme kanseri belirtilerinde koltuk altında kitle oluyormuş.acaba bende de meme kanseri felan olabilir mi:/ çok telaşlandım :/
zaman zaman nedenini bilmiyorum ama bende de oluyor. 1 hafta içinde kayboluyor. meme kanseri belirtileri daha daha farklıdır aslında. hatta bir arkadaşım meme kanseriyken koltuk altı lenf bezlerine kadar yayılmıştı kanser onun bile koltuk altında beze yoktu.Meraba ben daha önce bi kaç kez koltuk altımı jiletle temizlerken ve kaşınırken hafif bi acı hissetmiştim derimin içinde.bugün de kaşınırken hissettim ve dikkatlice baktığımda sağ koltukaltımda bastırınca hafif acıyan bir nokta, sol koltukaltımda da yine bastırınca acıyan ufak bi beze gibi bişe geldi elime.biraz fazla dokunup karıştırdım ve şuan psikolojik mi bilmiyorum ama orası kendi kendine acıyo sanki.yaşım daha 19.meme kanseri belirtilerinde koltuk altında kitle oluyormuş.acaba bende de meme kanseri felan olabilir mi:/ çok telaşlandım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?