• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altında beze

Lionn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
110
62
23
29
Meraba ben daha önce bi kaç kez koltuk altımı jiletle temizlerken ve kaşınırken hafif bi acı hissetmiştim derimin içinde.bugün de kaşınırken hissettim ve dikkatlice baktığımda sağ koltukaltımda bastırınca hafif acıyan bir nokta, sol koltukaltımda da yine bastırınca acıyan ufak bi beze gibi bişe geldi elime.biraz fazla dokunup karıştırdım ve şuan psikolojik mi bilmiyorum ama orası kendi kendine acıyo sanki.yaşım daha 19.meme kanseri belirtilerinde koltuk altında kitle oluyormuş.acaba bende de meme kanseri felan olabilir mi:/ çok telaşlandım :/

Bikac sene once bendede oldu ve gecti sonra.cok rahatsiz olursaniz bi dr gorunun.gecmis olsun

Jiletle alınan yerlerde oluyor maalesef. Kıl dönmesidir. Sıkıp temizlemek lazım.

dönemseldir tatlım, hemen en kötüsünü düşünme. Bende de oluyor kendi kendine gidiyor :)

Meraba ben daha önce bi kaç kez koltuk altımı jiletle temizlerken ve kaşınırken hafif bi acı hissetmiştim derimin içinde.bugün de kaşınırken hissettim ve dikkatlice baktığımda sağ koltukaltımda bastırınca hafif acıyan bir nokta, sol koltukaltımda da yine bastırınca acıyan ufak bi beze gibi bişe geldi elime.biraz fazla dokunup karıştırdım ve şuan psikolojik mi bilmiyorum ama orası kendi kendine acıyo sanki.yaşım daha 19.meme kanseri belirtilerinde koltuk altında kitle oluyormuş.acaba bende de meme kanseri felan olabilir mi:/ çok telaşlandım :/

Denize falan girdin mi bu bir kaç gün içerisinde ben ne zaman denize girsem bu bezelerden çıkıyor hep

Bende de oluyordu . Bir ara oluyordu şimdi geçti ama . Kıl Dönmesi galiba . Dışarıdan görünmüyordu. Hemen korkmayin ama doktora da gidin

Bende de oluyordu . Bir ara oluyordu şimdi geçti ama . Kıl Dönmesi galiba . Dışarıdan görünmüyordu. Hemen korkmayin ama doktora da gidin
Evet belki kıl dönmesi olabilir.ben bu yaşıma kadar hep jiletle temizledim çünkü koltuk altımı :/ eğer ağrı felan olursa ya da büyürse gideceğim doktora

Evet belki kıl dönmesi olabilir.ben bu yaşıma kadar hep jiletle temizledim çünkü koltuk altımı :/ eğer ağrı felan olursa ya da büyürse gideceğim doktora
Ya böyle oynuyor gibi değil mi yuvarlak bir şey gibi . Hayır ağrımasini beklemeden gideceksin :) ciddi olabilir sonuçta riske atmaya gerek yok

telaşlanmayın, abur cubur, fast-food, kötü beslenme alışkanlıklarından da oluyor. yağ bezesidir büyük ihtimal. doktora gidin ama içinizi ferah tutarak gidin, benim bezemin alındığı gün bir başka genç kız daha kontrole gelmişti, aynı şekilde yağ bezesiydi onunki de.

Benimde koltukaltımda 2 kere beze çıktı, lenf beziymiş sanırım onlar doktor üşütmüşsün ondan şişmiş dedi. :KK69: Bence bir doktora görünmende fayda var canım elle ve ultrasonla muayene ediyorlar hem için rahatlar hem de başka bir şey çıkarsa erkenden önlemini alırsınız :KK69:

Benim koltuk altimda yillardir var, ceviz buyuklugune ulasti. Dr. a gittim, soyle eliyle bir tuttu, yag bezesi dedi, ister aldir, ister kalsin dedi, yillardir duruyor oyle. Bir zarari yoktur, buyuk ihtimal yag bezesidir ama yine de dr.a sormanda fayda var.

bende de aynısı olmuştu senin gibi korktum bende
ama geçiyor
kıl dönmesinden olmuyor evet
bi arada kasığımda oldu doktora gittim yakın bir zamanda üşüttüysen lenfler şişer ondan dedi
seninde koltuk altın ondan dolayı şişmiş olabilir geçmezse bir doktora görün

bende de aynısı olmuştu doktora gittim kıl kökü iltihaplanması dedi
bir krem verdi bi de ağrısı için ağrı kesici vermişti
ilaçlar etkisini göstermişti hemen geçti

kil donmesidir, dokundugunda beze sabit mi yoksa oynuyor mu? gogus kanseri kitleleri genelde agrisiz olur

koltukaltı rollonu kullanıyorsan ona baglı da olabilir.bende de olur sık sık.ilk olduğunda cok korktum.kullanmadıgım zamanlarda olmuyor.

zaman zaman nedenini bilmiyorum ama bende de oluyor. 1 hafta içinde kayboluyor. meme kanseri belirtileri daha daha farklıdır aslında. hatta bir arkadaşım meme kanseriyken koltuk altı lenf bezlerine kadar yayılmıştı kanser onun bile koltuk altında beze yoktu.
1 hafta kadar bekle. geçmezse doktora gidersin.

Back