Benim gogsumde gecen sene cikti cnm.ama temiz cikti.ins.seninde oyledir.saliyi neden bekliyorsun ki.sigortaliysan anlasmali ozel doktorlar var.hemede uygun.git hemen derimmkızlar bugun koltuk altımda agrı vardı .4 5 saat önce bi elimle muayene ettim önce bişi gelmedi fakat sonra beze gibi bişi nohut büyüklügünde aman yarabbim dedim.yaa ... oysa. 26 yasında 2 cocuk annesiyim suan cok kötüyüm.salı gününe randevu aldım ozamana kadar naparım bn .kafayı yicem ya, böle olup sonuc önemsiz cıkanvarmı acaba
Benimki debir aciyla basladi.kucucukktu.sert .Benim gogsumde gecen sene cikti cnm.ama temiz cikti.ins.seninde oyledir.saliyi neden bekliyorsun ki.sigortaliysan anlasmali ozel doktorlar var.hemede uygun.git hemen derimm
acıyla mı basladı sanki sivilce cıkcak gibimi sonuc ne pekiBenimki debir aciyla basladi.kucucukktu.sert .
Ayrica koltuk alti bezelerisadce kotu hastalik habercisi degil.kil kokleriylede alakali olabilirmis.ter bezleriyle ilgilide olabilirmis.
Evet.ve sunu sorayimm.duzgunmuuu.yani bezenin seklini nasil hissediyorsunnn.duzgun cevrelimi.acıyla mı basladı sanki sivilce cıkcak gibimi sonuc ne peki
tesekkür ederim.esim sigortasını yatırmamıs kendi yatırıyordu,anlayacagın salı yı beklemem lazım.esim sabah gidelim dedi fakat ona verecegime yavrularıma harcarım diye düşündüm.cünki 2 gün için sonuc degismeyecek diyorum ama ben hazır degilim gitmeye korktum bian aslındaSonucunu yaz demek istedim
acıdıgı için bastıramıyorum tırtıktı gibide oval gibide birde kayboluyo geri geliyo sanki anlayamadımkiEvet.ve sunu sorayimm.duzgunmuuu.yani bezenin seklini nasil hissediyorsunnn.duzgun cevrelimi.
Sacmalamaaaa git.tesekkür ederim.esim sigortasını yatırmamıs kendi yatırıyordu,anlayacagın salı yı beklemem lazım.esim sabah gidelim dedi fakat ona verecegime yavrularıma harcarım diye düşündüm.cünki 2 gün için sonuc degismeyecek diyorum ama ben hazır degilim gitmeye korktum bian aslında
KOLTUK ALTININ BİTİP GÖGÜSÜN BASLADI YERDE GİBİ AMA anlayamadım off seklini sert nohut gibi acıyorEvet.ve sunu sorayimm.duzgunmuuu.yani bezenin seklini nasil hissediyorsunnn.duzgun cevrelimi.
Evet iki gün sonucu degistirmez canim.hareketli demissin kaybolup gelmesi hareketli olduğunu gösteriyor. Kesin yag bezedidir .korkma canimacıdıgı için bastıramıyorum tırtıktı gibide oval gibide birde kayboluyo geri geliyo sanki anlayamadımki
Himm.benimkide tirtik tirtiktii.yuvarlakti.duzgun cevreliydi.yuvarlakti.cnm.git doktora.allah sifaversin..guzel sonuclarini bekliyoruzz...KOLTUK ALTININ BİTİP GÖGÜSÜN BASLADI YERDE GİBİ AMA anlayamadım off seklini sert nohut gibi acıyor
ya aynı yerde kaybolmuyor ama acıdıgı için korkuyorum sıkmaya bilmiyorum iste elimi bile atamıyorum o gösümde meme basıda cokük.birde ben dogmadan babam beyin tümoründen vefat etmiş anlayacagın cok korkuyorum allah korusun.Evet iki gün sonucu degistirmez canim.hareketli demissin kaybolup gelmesi hareketli olduğunu gösteriyor. Kesin yag bezedidir .korkma canim
kızlar bugun koltuk altımda agrı vardı .4 5 saat önce bi elimle muayene ettim önce bişi gelmedi fakat sonra beze gibi bişi nohut büyüklügünde aman yarabbim dedim.yaa ... oysa. 26 yasında 2 cocuk annesiyim suan cok kötüyüm.salı gününe randevu aldım ozamana kadar naparım bn .kafayı yicem ya, böle olup sonuc önemsiz cıkanvarmı acaba
Hemen kotu dusunme. Bir de çok oynamasan iyi olur. 24 yasindayim 2 gogsumde toplam 9 beze var ve nohut kadar degil buyuk baya birkac tanesi. Gittim temiz cikti. Muhtemelen yag bezesi seninki de. Cogu kadinda oluyor zaten. Gecmis olsun simdiden ama dedigim gibi oyle kotu dusunme doktira gitmeden. Bir de evet 2 gun sonucu degistirmez h ici gidersin de oyle hazır degilimle falan erteleme derim.[haklısın tesekrllr
sagol canımgeçmiş olsun umarım önemli bişey değildir. önemsiz yağ bezesi de olabilir hemen aklına kötü şeyler gelmesin. internette de fazla araştırma yapma hapşırıyorum yazsan bile saçma saçma kötü şeyler çıkabiliyo. benimde geçen sene sağ göğsümde beze çıktı doktor kiste ya da tümöre benzemiyo 3 ay sonra tekrar gel dedi gitmedim şimdiye kadar da bir sorun çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?