koltuk altına lazer yaptırmaya başladıktan sonra terlemesi artan var mı?

ninasu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
120
42
13
merhaba k.k üyeleri koltuk altına lazer yaptırmaya başladığımdan beri bariz bir şekilde çok terler oldum , acaba ter bezlerine zarar mı geldi , böyle bir durum yaşayan var mı , henüz vücut mu alışamadı acaba , önce yaşayıp sonra kurtulan oldu mu bu problemden , benim için ciddi bir sorun , kötü koku hissetmiyorum ama terliyorum , öğretmenim sabah giydiğim önlükte bu kış ayında akşama sarı ter izlerini görüyorum , bu gidişle koltuk altına lazerden vazgeçeceğim

Ter değil de bi arkadaşım yaptırdıktan sonra berbat bir şekilde terinin koktuğunu kendisinin bile çok rahatsız olduğunu söylemişti, sırf bu yüzden yaptırmaktan vazgeçmiştim ben

Ter değil de bi arkadaşım yaptırdıktan sonra berbat bir şekilde terinin koktuğunu kendisinin bile çok rahatsız olduğunu söylemişti, sırf bu yüzden yaptırmaktan vazgeçmiştim ben
ben de eskiye oranla daha fazla terlemeye başladığımı farkettim , koltuk altlarımın hemen nemlendiğini , beyaz kıyafette sarı leke oluşumu , ancak şükür bende terim pek de kokmuyor , sadece roll on kullanırdım o bana yeterdi normalde , bugün nivea nın pudralı bir deodarantını sıktım , o bile beni kurtardı :) ama terleme hızım artınca bu sayfada arama yaptım , meğer daha kötüsünü yaşayan çok insan varmış , bunun tesadüf olduğunu sanmam , demek ki etkileyebiliyor , bence koltuk altınıza yaptırmaktan vazgeçmeniz doğru bir karar ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…