• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltuk altına lazer yaptırmaya başladıktan sonra terlemesi artan var mı?

ninasu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
120
42
13
merhaba k.k üyeleri koltuk altına lazer yaptırmaya başladığımdan beri bariz bir şekilde çok terler oldum , acaba ter bezlerine zarar mı geldi , böyle bir durum yaşayan var mı , henüz vücut mu alışamadı acaba , önce yaşayıp sonra kurtulan oldu mu bu problemden , benim için ciddi bir sorun , kötü koku hissetmiyorum ama terliyorum , öğretmenim sabah giydiğim önlükte bu kış ayında akşama sarı ter izlerini görüyorum , bu gidişle koltuk altına lazerden vazgeçeceğim

Ter değil de bi arkadaşım yaptırdıktan sonra berbat bir şekilde terinin koktuğunu kendisinin bile çok rahatsız olduğunu söylemişti, sırf bu yüzden yaptırmaktan vazgeçmiştim ben🙄

Ter değil de bi arkadaşım yaptırdıktan sonra berbat bir şekilde terinin koktuğunu kendisinin bile çok rahatsız olduğunu söylemişti, sırf bu yüzden yaptırmaktan vazgeçmiştim ben🙄
ben de eskiye oranla daha fazla terlemeye başladığımı farkettim , koltuk altlarımın hemen nemlendiğini , beyaz kıyafette sarı leke oluşumu , ancak şükür bende terim pek de kokmuyor , sadece roll on kullanırdım o bana yeterdi normalde , bugün nivea nın pudralı bir deodarantını sıktım , o bile beni kurtardı :) ama terleme hızım artınca bu sayfada arama yaptım , meğer daha kötüsünü yaşayan çok insan varmış , bunun tesadüf olduğunu sanmam , demek ki etkileyebiliyor , bence koltuk altınıza yaptırmaktan vazgeçmeniz doğru bir karar ,

Back