Koltuk altına devam eden meme ağrısı

Enidemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
493
65
28
27
Merhaba hanımlar, bikaç gündür sağ göğsümde inanılmaz bir ağrı oluyor. Bu ağrı koltuk altıma kadar devam ediyor aynı zaman da koltuk altımda yanma var. Sağ göğsüm sol göğsüme göre büyüdü gibi ne yapcam bilmiyorum çok korkuyorum yardım eder misiniz böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Benim sol tarafta olmuştu, farkettim ki hep o kolumla salıncakta sallıyordum çocukları :) ani bir hareket yapmış olabilir misiniz? Bende şişlik yoktu bu arada, inşallah önemli bir şey yoktur

Benim sol tarafta olmuştu, farkettim ki hep o kolumla salıncakta sallıyordum çocukları :) ani bir hareket yapmış olabilir misiniz? Bende şişlik yoktu bu arada, inşallah önemli bir şey yoktur
Az önce elimle yokladım koltuk altımda şişlik var gözlerim doldu korkudan dokununca çok ağrıyor daha 24 yaşındayım kötü bir şey yoktur dimi

Az önce elimle yokladım koltuk altımda şişlik var gözlerim doldu korkudan dokununca çok ağrıyor daha 24 yaşındayım kötü bir şey yoktur dimi

Yoktur inşallah, yarın bir doktora görünün siz ne olur ne olmaz

Merhaba siz doktora gidin yine tabiki. Ama merak etmeyin kötü bir şey olsaydı dokununca agrimazdi. İçiniz ferah olsun
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…