• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altımın resmi siz anlayın artık

lurisya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
35
0
36
Kocaeli
Arkadaşlar benim koltuk altım böyle özürlü işte bıktım yaa kısa kol giyinirken bile çekiniyorum kaldırmaya resimde bile okadar net değil kıl dönmeleri tavuk derisi gibi olması batıklıklar karartı ne iğrençlik varsa koltuk altımda napıcam ben yaa epilasyonla alıyorum ağda demeyin beceremiyorum ağdacı demeyin ona herzaman bulacak param yok.inanın kendimi doğrayacam bu sebepten yardım edinn

Eklentiler

• $060820121111.jpg
    $060820121111.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 2.180
canım bişi söylicem bence resim koyma çünkü koltuk altı mahrem bir yer ve bir çok erkeğin tahrik eden bir bölge:34:

Kararmalar için cildiyeciler krem falan veriyo yanılmıyosam
Bi doktora danış istersen

Batıklarla mücadele için tüy dökücü krem,jilet veya lazer epilasyon olabilir.. Lazer epilasyonlar artık pahallı değil..Benim bacaklarımda çok olurdu özellikle kılı kökünden aldığımda hemen batık oluyor çıkmıyorlardı delirirdim şimdi kökten almıyorum.sorunum kalmadı.

Renk için limon iyi gelir bir de yatarken bebe pudrası sürün derler,denemedim ama limon sürerim rengi açıyor. :34:

Arkadaşlar benim koltuk altım böyle özürlü işte bıktım yaa kısa kol giyinirken bile çekiniyorum kaldırmaya resimde bile okadar net değil kıl dönmeleri tavuk derisi gibi olması batıklıklar karartı ne iğrençlik varsa koltuk altımda napıcam ben yaa epilasyonla alıyorum ağda demeyin beceremiyorum ağdacı demeyin ona herzaman bulacak param yok.inanın kendimi doğrayacam bu sebepten yardım edinn

canım bende beyaz tenliyim. aynı sorun bendede vardı. tek çaren lazer. ağda koyulaşmaya neden oluyor jilet ise erkek sakalı gibi mavi mavi gösteriyor. ama lazer bembeyaz ve pamuk gibi üstelik tüysüz yada çok az tüylü bir cilt bırakıyor. 2 seans sonrasında farkı görürsün

Erkeklerin tahrik olmadığı yer yokki :ssz:
Ağda yapmalısın birde içinde limon varya o yüzdende renk açılmasını sağlıyor.Ben yaptıktan sonra bakıyorum limondan dolayı tırnaklarım bembeyaz oluyo sertleşiyoda.Ağda yaptıktan sonrada duştayken koltuk altını limonla ovalayıp ardından bebek pudrası sürmeni öneririm.Umarım sorunun bi an önce hallolur.

kil maskesi yapabilirsin hem batıkların azalır hem ölü deriyi atacağı için renk açılır.

limon suyu ciltte lekeleri giderir diye biliyorum, cildi beyazlatıyor. tüylerinizi her aldıktan sonra limonsuyu sürüp biraz bekletin. bir deneyin denemekten zarar gelmez...

anladığım kadarıyla epilasyon aletiyle alıyosun dimi ? benim kuzenimde bu makineyle alıyo ve kıl dönmeleri var hep ondan şikayetçi batık fln.. benim önerim tüylerini bırak bi uzasınlar alıncak boya gelsin eldivenle al kendin batıklara ne iyi gelir bilmiyorum kıl dönmesi olunca ben iğne ucuyla çıkarıyorum içinden(tabi kolonya sürüyorum) ama tehlikeli bi yöntem yinede yapabilrsn. dediğim gbi ben sana bikaç kez eldvenle almanı öneririm ağdada yapamıyomssn ztn geriye bitek bu kalıyo dene bncee

anladığım kadarıyla epilasyon aletiyle alıyosun dimi ? benim kuzenimde bu makineyle alıyo ve kıl dönmeleri var hep ondan şikayetçi batık fln.. benim önerim tüylerini bırak bi uzasınlar alıncak boya gelsin eldivenle al kendin batıklara ne iyi gelir bilmiyorum kıl dönmesi olunca ben iğne ucuyla çıkarıyorum içinden(tabi kolonya sürüyorum) ama tehlikeli bi yöntem yinede yapabilrsn. dediğim gbi ben sana bikaç kez eldvenle almanı öneririm ağdada yapamıyomssn ztn geriye bitek bu kalıyo dene bncee

evet epilasyon aletine alışabildim sadece koltuk altım için ve onunla alabiliyorum.uzatmam lazım evet ama sonuçta kısa kol giyniyorum falan oda olmuyo işte .dediğin gibi kıl dönmesi oldumu bende iğneyle çıkarmaya çalışıyorum kolanyada sürüyorum

Benim de koltukaltım esmer. Doktor bana nerisona c krem verdi. Günde bir kez sürüyorum. İki gündür başladım. İşe yararsa haber veririm.

bildiğim kadarıyla batığın tek tedavi yöntemi lazer. yaptıramam dersen özel batık cımbızları var onu deneye bilirsin..

Allah o epilasyon aletinin cezasını versin benimde bacaklarımı mahvetti.
Maddi durumun ağdacıya bile zorlandığı için hiç lazer mazer demicem ki en etkili çözüm odur.
Sana önerim kesinlikle ağda!
Sen yapamıosan birinden yardım iste
Acısa bile bu görüntüyü çekmeye değmez.

Back