Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Koltuk altımı tüy dökücü ile aldım ama kapkalın çıkıyor..Ne yapabilirim?
arkadaşlar kısa bi süre önce koltuk altımı tüy dökücü ile aldm 2 ay kullandm çok kalın napcam bennnnn geçmez mi hiç eilasyon aleti acıtır die korkuorm yardım............
arkadaşlar kısa bi süre önce koltuk altımı tüy dökücü ile aldm 2 ay kullandm çok kalın napcam bennnnn geçmez mi hiç eilasyon aleti acıtır die korkuorm yardım............
bende tüy dökücü kremi kullandım biliyorum. inan normal traşla al daha iyi. tabiki en iyisi ağda. ayrıca da bir kere yapıştırıp çektiğin için acısı da kısa sürüyor.
bende tüy dökücü kremi kullandım biliyorum. inan normal traşla al daha iyi. tabiki en iyisi ağda. ayrıca da bir kere yapıştırıp çektiğin için acısı da kısa sürüyor.
Bende sir ağdayı tavsiye ederim.Ayrıca kendiniz değilde ağdacı yaparsa daha iyi olur.Hem de çok kısa süren bir işlem.Kendinizi kasmadığınız sürece çok acıtmaz da.Ayrıca daha fazla zaman geçmeden başlarsanız çok kısa süre de farkı anlayıp memnun kalırsınız.