• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon koltuk altımdaki şişlik hissi :(

ChunLi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
7
0
86
Diğer
merhaba hanımlar. ben koltukaltlarıma iğneli epilasyon yaptırmıştım. ayda 1 defa olmak üzere 2 defa yaptırdım. en son yaptırdığımdan bu yana da 2 ay geçti. fakat koltuk altlarımdaki şişlik hissi hala geçmedi. artık bir doktora gitmeyi düşünüyorum lenf bezlerim mi şişti acaba diye endişelenmeye başladım. aynı sorunu yaşayan var mı merak ettim.. :(

geçmiş olsun. daha önce böyle bi durum yaşayan biriyle karşılaşmadım. bence vakit kaybetmeden doktora görünün en iyisini o bilir. hem endişeleriniz belki de yersizdir doktor görünce gereğini yapar.. peki bu konuyu epilasyon yapan uzmana danıştınız mı? o ne dedi

teşekkür ederim. epilasyon yapan kişiye danışmadım. açıkçası neler söyleyeceğini az çok tahmin ediyorum. dediğiniz gibi ben kuruntu da yapıyor olabilir. henüz fırsat bulup da doktora gidemedim. :( gitsem belki bir şey yok diyecek içim rahatlayacak ama bir şey yoksa bile ya da önemli bir şey yoksa bile koltuk altlarımın görüntüsü değişti. bu bile yeterince sinir bozucu.. buruş kırış gözüküyor, koyu renk gözüküyor ve batık batık bazı yerleri. açıkçası gittiğime gideceğime pişman oldum. zaten aklımda koltuk altımı yaptırmak yoktu. orda nasıl olduysa beni ikna etti epilasyon yapan kişi. neyse sonuç olarak kimseye önermiyorum koltuk altı gibi hassas bölgelere iğneli epilasyon.

bu banada oldu canım.iğneli epilasyon 2.seans sonrası koltuk altım öyle yandı ki anlatamam.akşama koltuk altım tamamen şişmişti.ve hareket dahi ettiremiyordum.yapan merkeze söylediğimde sen güneş değdirmişsindir dedi halbuki alakası yoktu güneşe dahi çıkmadım onu geçtim koltuk altımı aça aça geziyorum sanki ben! neyse işte burda filan da yazdım acil lütfen ne yapabilirim diye tepki veren olmadı:S sonra nerisona-c diye bi krem vardı evde ablam onu sür dedi.mikrobiyel mi neymiş.sürdüm rahatlattı biraz ama şişlik 1 haftada geçrti.kırmızı izlerse 2.5 haftada filan.şimdi tekrar iğneli yaptırmaya korkuyorum..:53::53:

koltuk altına iğneliye bir daha gitme bence.. lazere git daha iyi. lazere giden arkadaşlarımdan böyle şikayetler duymadım. hepsi memnun koltuk altılarına lazer yaptıranlardan. ya o değil de aslında şişmesi gayet normal tabi çünkü düşünecek olursak vücut alışkın olmadığı bir muamele görüyor.. elektrik yiyor ya daha ne olsun. tepki verecek tabi. nasıl solunum yollarında bir problem olduğunda bademcikler şişiyor ediyor, bu bezlerin görevi zaten bu. yani ne bekliyordum ki? sen git lenf bezlerinin olduğu bölgeye şebeke gerilimini bağla ondan sonra da aa niye şişti.. düşük akım ama cart curt falan diyorlar da hikaye.. şimdiki aklım olsa asla koltuk altıma iğneli epilasyon yaptırmazdım. hatta ben lazer de yaptırmam.. yani onu da önermem ama çok rahatsız oluyorsan, ille yok edicem bunları diyorsan iğnelidense lazere git derim.

amaan yaa lazermiş iğneliymiş 3 günlük dünyada aklımızı fikrimizi tüyle kılla bozup yok yere sorun arıyoruz kendimize. gitme gitme hiçbir yere gitme :)

ben şimdi psikopat gibi hergün koltukaltlarımı inceliyorum yokluyorum şişlik ne alemde falan diye.. kollarımı kapattığımda sanki araya elimi sokmuşum gibi bir his çok fazlaydı ilk zamanlarda. şimdi sanki daha az ama hala var. bitse gitse de kurtulsam..

annem hep der zaten bir insanın kendi kendine ettiğini 10 kişi birleşse edemezmiş.. kendim ettim kendim buldum yani kimseye de kızamıyorum :(

koltuk altına iğneliye bir daha gitme bence.. lazere git daha iyi. lazere giden arkadaşlarımdan böyle şikayetler duymadım. hepsi memnun koltuk altılarına lazer yaptıranlardan. ya o değil de aslında şişmesi gayet normal tabi çünkü düşünecek olursak vücut alışkın olmadığı bir muamele görüyor.. elektrik yiyor ya daha ne olsun. tepki verecek tabi. nasıl solunum yollarında bir problem olduğunda bademcikler şişiyor ediyor, bu bezlerin görevi zaten bu. yani ne bekliyordum ki? sen git lenf bezlerinin olduğu bölgeye şebeke gerilimini bağla ondan sonra da aa niye şişti.. düşük akım ama cart curt falan diyorlar da hikaye.. şimdiki aklım olsa asla koltuk altıma iğneli epilasyon yaptırmazdım. hatta ben lazer de yaptırmam.. yani onu da önermem ama çok rahatsız oluyorsan, ille yok edicem bunları diyorsan iğnelidense lazere git derim.

amaan yaa lazermiş iğneliymiş 3 günlük dünyada aklımızı fikrimizi tüyle kılla bozup yok yere sorun arıyoruz kendimize. gitme gitme hiçbir yere gitme :)

ben şimdi psikopat gibi hergün koltukaltlarımı inceliyorum yokluyorum şişlik ne alemde falan diye.. kollarımı kapattığımda sanki araya elimi sokmuşum gibi bir his çok fazlaydı ilk zamanlarda. şimdi sanki daha az ama hala var. bitse gitse de kurtulsam..

annem hep der zaten bir insanın kendi kendine ettiğini 10 kişi birleşse edemezmiş.. kendim ettim kendim buldum yani kimseye de kızamıyorum :(

geçmiş olsun. siz kime yaptırıyorsunuz acaba iğneliyi?

Son düzenleme:
aslına bakarsanız birisini kötülemek için yazmadım ben bu durumumu, o yüzden isim vermeyi doğru bulmuyorum.. açıkçası kime yaptırsam aynı sonuç olurdu diye tahmin ediyorum. hassasiyet derecesi kişiden kişiye değişebilir fakat benim değinmek istediğim kısım bu uygulamaların koltukaltı ve genital bölge gibi alanlarda daha fazla şikayetlere yol açabileceğiydi.. o yüzden başka kişilerde de aynı sorun olup olmadığını merak ettim.. fazla kişi cevap yazmadı ama olsun.. :)

aslına bakarsanız birisini kötülemek için yazmadım ben bu durumumu, o yüzden isim vermeyi doğru bulmuyorum.. açıkçası kime yaptırsam aynı sonuç olurdu diye tahmin ediyorum. hassasiyet derecesi kişiden kişiye değişebilir fakat benim değinmek istediğim kısım bu uygulamaların koltukaltı ve genital bölge gibi alanlarda daha fazla şikayetlere yol açabileceğiydi.. o yüzden başka kişilerde de aynı sorun olup olmadığını merak ettim.. fazla kişi cevap yazmadı ama olsun.. :)

Ben tercihen Anadolu yakasında uzman arıyorum o açıdan sordum. Memnunum diyene de soruyorum çünkü ben de bırakmıştım şimdi tekrar başlayıp kalan tüyleri bitirmek istiyorum. Karalayın diye sormadım yani :) Hassas bir konu iz problemi filan olabiliyor ya da bahsettiğiniz tarzda başka sorunlar, o açıdan sıfır riskli uzman arayışındayım ben de herkes gibi. Sorma sebebim o :) Yani başka bi sorun yaşamadıysanız memnunsanız o açıdan da sorabilirdim aslında.

ben de havalar serinleyince koltuk altıma iğneli epilasyon düşünüyordum, bu başlığı okuyunca tedirgin oldum biraz. nasıl oldu durumunuz chunli ? geçti mi şişlikleriniz?

angel ben zaten istanbul'da değilm :)

tulip açıkçası eskiye oranla şu an çok daha iyi ama hala tam eski haline dönebilmiş değil koltuk altlarım. hala daha nokta nokta iğne izleri var açık renk olsalar da. ama batık gibi olma durumunda bir azalma var. artık daha az batık oluyor. daha önceden de ya bu başlıkta ya başka bir başlıkta yazmıştım, iğneli epilasyon sonrası iyileşme sanırım oldukça uzun sürüyor..

inşallah tamamen geçerler.. bekliyorum öyle.. ama şişlik de azaldı gibi.. ama işte hala eskisi gibi değil. elimle kontrol ettiğimde kolumun alt kısmına ve göğsüme doğru yayılan küçük bir alanda şişlik varmış gibi hissediyorum. bu benim kuruntum da olabilir bilemiyorum, insanlar çok kafama taktığımı söylüyorlar ama ne yapayım.. önceden aynada kollarım kapalıyken baktığımda koltuk altı kısmında dışarı doğru pörtleme görmüyordum (zayıf bir insanım) ama iğneliden sonra aynaya baktığımda bildiğin o birleşme noktasında bombe görüyordum.. şimdi baktığımda hala minik bir alan bombe yapıyor gibi.. bilmem anlatabildim mi :)) yani sanırım giderek azlıyor..

bir yapılırkenki acısını geçtim sonrasında ağrı çekiyorsun bir süre.. yani o kadar masum bir işlem değil bu.

seni çok rahatsız etmiyorsa koltuk altların hiç uğraşma derim ama ille de yaptırcam diyorsan bazı şeyleri göze almalısın.. işin kötüsü ben ille de yaptırıcam bile demiyordum nasıl oldu da yaptırdım ben de bilmiyorum.. neyse yani iyi şanslar sana :)

angel ben zaten istanbul'da değilm :)

tulip açıkçası eskiye oranla şu an çok daha iyi ama hala tam eski haline dönebilmiş değil koltuk altlarım. hala daha nokta nokta iğne izleri var açık renk olsalar da. ama batık gibi olma durumunda bir azalma var. artık daha az batık oluyor. daha önceden de ya bu başlıkta ya başka bir başlıkta yazmıştım, iğneli epilasyon sonrası iyileşme sanırım oldukça uzun sürüyor..

inşallah tamamen geçerler.. bekliyorum öyle.. ama şişlik de azaldı gibi.. ama işte hala eskisi gibi değil. elimle kontrol ettiğimde kolumun alt kısmına ve göğsüme doğru yayılan küçük bir alanda şişlik varmış gibi hissediyorum. bu benim kuruntum da olabilir bilemiyorum, insanlar çok kafama taktığımı söylüyorlar ama ne yapayım.. önceden aynada kollarım kapalıyken baktığımda koltuk altı kısmında dışarı doğru pörtleme görmüyordum (zayıf bir insanım) ama iğneliden sonra aynaya baktığımda bildiğin o birleşme noktasında bombe görüyordum.. şimdi baktığımda hala minik bir alan bombe yapıyor gibi.. bilmem anlatabildim mi :)) yani sanırım giderek azlıyor..

bir yapılırkenki acısını geçtim sonrasında ağrı çekiyorsun bir süre.. yani o kadar masum bir işlem değil bu.

seni çok rahatsız etmiyorsa koltuk altların hiç uğraşma derim ama ille de yaptırcam diyorsan bazı şeyleri göze almalısın.. işin kötüsü ben ille de yaptırıcam bile demiyordum nasıl oldu da yaptırdım ben de bilmiyorum.. neyse yani iyi şanslar sana :)

geçmiş olsun. tabii ki zor bir işlem, kıl köklerine tek tek elektrik veriliyor sonuçta ( ne çekiyoruz güzellik ve bakım uğruna yaa) .
aslında çok aşırı bir sıkıntım yok ama kıl konusunda biraz takıntılıyım. özel bölgede lazer yaptırıyorum ama kol altı lenflere çok yakın lazerden korkuyorum kol altında zarar verir diye, ondan iğneli düşünüyorum. senin yazdıklarını okuyunca hala düşünme aşamasındayım :/ belki önce küçük bir bölgede dener öyle başlarım.
inşaallah senin de şikayetin tamamen geçer.

Back