koltuk altına iğneliye bir daha gitme bence.. lazere git daha iyi. lazere giden arkadaşlarımdan böyle şikayetler duymadım. hepsi memnun koltuk altılarına lazer yaptıranlardan. ya o değil de aslında şişmesi gayet normal tabi çünkü düşünecek olursak vücut alışkın olmadığı bir muamele görüyor.. elektrik yiyor ya daha ne olsun. tepki verecek tabi. nasıl solunum yollarında bir problem olduğunda bademcikler şişiyor ediyor, bu bezlerin görevi zaten bu. yani ne bekliyordum ki? sen git lenf bezlerinin olduğu bölgeye şebeke gerilimini bağla ondan sonra da aa niye şişti.. düşük akım ama cart curt falan diyorlar da hikaye.. şimdiki aklım olsa asla koltuk altıma iğneli epilasyon yaptırmazdım. hatta ben lazer de yaptırmam.. yani onu da önermem ama çok rahatsız oluyorsan, ille yok edicem bunları diyorsan iğnelidense lazere git derim.
amaan yaa lazermiş iğneliymiş 3 günlük dünyada aklımızı fikrimizi tüyle kılla bozup yok yere sorun arıyoruz kendimize. gitme gitme hiçbir yere gitme :)
ben şimdi psikopat gibi hergün koltukaltlarımı inceliyorum yokluyorum şişlik ne alemde falan diye.. kollarımı kapattığımda sanki araya elimi sokmuşum gibi bir his çok fazlaydı ilk zamanlarda. şimdi sanki daha az ama hala var. bitse gitse de kurtulsam..
annem hep der zaten bir insanın kendi kendine ettiğini 10 kişi birleşse edemezmiş.. kendim ettim kendim buldum yani kimseye de kızamıyorum