Koltuk altımda beze

E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar, koltuk altımda yuvarlak beze gibi bişey var.ama sivilce gibi acıyor.ucu yok.nedir acaba bu.acab sivilce mi ucu çıkmasını beklesemmi?

Bu tür şikayetlerde beklemeden dr.a gitmek lazım bence. Basit bir yağ bezesi de olabilir, lenf bezleriyle ilgili bir sorun da olabilir, Allah korusun. Önemli bir şeyse ğeer erken teşhis çok önemli, biliyorsunuz. Lütfen ihmal etmeyin!

çok büyük bi ihtimalle kıl kökü iltihaplanması

arkadaslar acil yardiminizi beekliyorum yukaridaki arkadasimin anlattigi aynisi bendede cikti yaklasik 4 gündür ondan önce temizlemistim jiletle kendi kendime tahris yaptigini düsündüm ama baktimmki sivilcede degil cünkü cok büyük üsteelik cok aciyo canim cok yaniyo az önce biraz elledim büyük oldugunu anladim sadece biraz kirmizi okadar yaa bi bilen varmi

merhaba..aynı durumu bende yaşamıştım. bir sabah uyandıgımda koultuk altlarımda korkunç bir agrı farkettim we harekette ettiremiyordum kolumu. derhal doktora gittim. ultrason çekildi fimlere bakıldı tehlike arzetmeyen bezeler olduğu anlaşıldı ve bu bezeleri eritecek ilaç yazıldı. 3-5 güne kadar da kendiliğinden geçti..
aynı şey bi iki kere daha gerçekleşince ben durumun neyden oldugunu anladım.
arkadaşlar koltukaltına sürdüğümüz terkokusunu önleyici lipstick ler uygun kullanılmayınca gerçekten bu tür sorunlara sebep olabiliyor. ben genelde koltukaltımı makineyle aldıktan hemen sonra sürüyordum, haliyle gözeneklerim açık ve hassasken sürdüğüm için akabinde böyle bezeler çıkardım..
artık sadece banyodan sonra sürüyorum ve kesinlikle koltukaltımı temizledikten sonra sürmüyorum.
size tawsiyem böyle bir durumda mutlaka we derhal doktora gitmeniz, ve eğer benim gibi tahmin ettiğiniz sebepten kaynaklanıyorsa mutlaka önüne geçmenizdir.iyi günler.

Aynı şey bende de oluyordu. Ya kendiliğinden küçülüp kayboluyordu ya da uç verip sivilce gibi sıkılıyordu.. ıçinden genelde iltihap akar. Ama ucu falan çıkmadan kurcalamayın iltihap içerde dağılmasın.

Endişelenecek bir durum olduğunu sanmıyorum.

bence bir genel cerraha görünseniz iyi olur

X