17 yaşındayım bikaç yıldır kuaföre gitmeyip evde hazır ağda makinesi kullanıyodum koltuk altım için ve yanlış yöne çektiğim için kızarıp kanıyodu sürekli ve bunu üst üste defalarca yaptım sonucunun böyle olucağını bilseydim asla yapmazdım şuan ağlıyorum kimseye de söyleyemiyorum çünkü uzun süredir çok kötü bi kararıklık var koltuk altımda o başlarda kararıklık şeklinde değildi kızarıklıktı galiba koltuk altımı defalarca sıcak ağdayla yaktım leke kalmış olabilir mi yoksa yanma değil de sadece tahriş mi ama 6 ay oldu ağdayı bıraktığım halde renginde bi düzelme yok delirmek üzereyim hayatım bitmiş gibi hissediyorum asla sevgili yapamıycam evlenemiycem gibi hissedyorum bütün özgüvenim sıfırlandı nolur lazer vs ile geçebilceğini söyleyin sonuçta kendi rengi kararık değildi ağda sonrası böyle oldu yani kimyasal peeling gibi şeyler mutlaka vardır dimi lütfen biri beni rahatlatsın kafayı yiyeceğim stresten ve sadece ağda yaptığım yerler kararık yani sadece iç taraf yuvarlak şekilde kenarları tenimin renginde normal yani offf nolur evde denemelik tarifler vermeyin herşeyi denedim daha fazla tahriş olsun istemiyorum zaten uzun süre geçti bırakalı artık leke kaldı bile ozaman buraya niye yazıyosun diye sorarsanız bilmiyorum belki başına gelen olmuştur güzellik merkezlerinde peeling vs ile geçmiştir diye