Buz gibi havada bile koltuk altlarım terliyor. Kisisel bakimima da cok dikkat ederim her gün ya da gün aşırı duş alirim tüylerimi alirim v7cut kremimi sürerim vücut spreyini sıkarım roll on sürerim ama on dakika sonra gene terliyorum koltuk altlarim islanıyor bunun bjr çözümü yok mu ?
Yok canım. Sağlıklı olan bu aslında. Mümküm olduğunca pamuklu şeyler giymeye çalış. Nefes alan kıyafetler olsun. Bebek pudrası belki arada kullanılabilir diye düşünüyorum. Devamlı olursa gözenek tıkar belki. Duştan sonra karbonat da süren duydum ama buna cesaret edemedim.
Yok canım. Sağlıklı olan bu aslında. Mümküm olduğunca pamuklu şeyler giymeye çalış. Nefes alan kıyafetler olsun. Bebek pudrası belki arada kullanılabilir diye düşünüyorum. Devamlı olursa gözenek tıkar belki. Duştan sonra karbonat da süren duydum ama buna cesaret edemedim.
Yaa napıyorlarmış karbonatla ben nefes alan kıyafetler giyiyorum gömlek salas sweatshirt vs.. Günese cikayim terlddigimi hissediyorum ama vücudum değil sadece koltuk altlarım hemen peceteyle islak mendille temizleyip roll onluyorum bana kokmuyor baskalarina kokad mı acava
Terlemeden bende çok çektim giydiğim kıyafetler hemen ıslanırdı özellikle yaz günleri kabus gibi geçiyordu sonra burada çok araştırdım driclor önermişler sipariş verdim hemen eczanelerde de var ama pahalı internette daha hesaplı onu kullandım mı hiç terlemiyorum mucize gibi çok rahat ettim tek kötü tarafı aşırı kaşıntı yapması ama razı oluyorum bazen çok az sürüyorum çok kasindirdirdiginda ama dediğim gibi ter olayını bitirdiği için razı oluyorum
Buz gibi havada bile koltuk altlarım terliyor. Kisisel bakimima da cok dikkat ederim her gün ya da gün aşırı duş alirim tüylerimi alirim v7cut kremimi sürerim vücut spreyini sıkarım roll on sürerim ama on dakika sonra gene terliyorum koltuk altlarim islanıyor bunun bjr çözümü yok mu ?
canım her ne kadar tüyler istenmeyen olsa bile vücudumuzda önemli yerleri var hijjen konusunda yardımcı oluyorlar bize. Terlemenin bir çok sebebi var yediğin yemekten tut, psikolojik etmenlere kadar. Ben de senin gibi yaz kış terleyen biriyim hele yazın dışarı çıkmaktan çekinirim sırılsıklam olacağım diye. Bir çok markanın deodorantını, rollonunu her seyini denedim malesef bende seni gibi etki alamamistım. Ancak bir süredir tto thermal roll on ve spreyini kullanıyorum ve cok cok memnun kaldım. Diğer markalar gibi kokuyu hapsetmek değil amacı kokunun oluşumunu engellemek ve terlemeyi engellemek. Marka bir eczane markası ve tüm ürünlerinde çay ağacı yağı kullanılıyor. Yani antiseptik özellikteki bu yağ sayesinde koltuk altının hijjeni çok rahat sağlanıyor. Hepsiburada ve n11 de markanın ürünleri mevcut eczanelerde de var. Eminim ki çok çok menun kalacaksın. Umarım işe yarar.