Koltuk Altı Terleme Tedavisi Ve Botoks

KadinlarkulubuTV

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
1.302
441
Koltuk altı terlemesi kişinin sosyal yaşantısını çoğu zaman eziyete çevirebilir.Fakat artık koltuk altı terlemesini %90 a kadar azaltan tedavi yöntemleriyle ter sorunundan kurtulmak mümkün .Tedavinin nasıl gerçekleştiğini hangi yöntemlerin kullanıldığını merak edenler için Estetik ve plastik cerrahi uzmanı Op.Dr.Eser Aydoğdu anlatıyor.

Bende koltukaltı terlemesi için botoks değilde, çünkü botoks geçici, kalıcı olsun istediğimden, lazerle ter bezlerini kanüllerle yakma tedavisi uygulattırdım. 4 hafta oldu şu an. Henüz bi değişim farketmiyorum ama dr. 2-3 ay bekleyin dedi. Bilgisi olan yazarsa sevinirim....

Bende bir doktorla görüşmüştüm bunu çok sağlıklı olmadığını söylemişti ben çekmeköyde bi dr a gittim bendede o problem vardı botoks yaptırdım inanılmaz derecede fark etti ve 1 senedir çok rahatım öyle diyebilirim

Gevmis olsun memmun olmaniz cok iyi bir sene dayaniyosa iyi yinede ben 6 ay diye duymustum peki ucret olarak ne odediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…