Koltuk altı realiktif lenft nodülü olan var mı arkadaşlar

Kızım ben ölürsem ne yapar diye düşünürsün, ölüm anını düşünürsün düşündükçe pat pat kalbin çarpmaya başlar

Anksiyetesin o zaman canım.kisa zamanda tedavi olmalısın. Aralıkta sonucun iyi çıkar rahatlarsın. Sonra başka bişey bulursun kendine kısır döngü
Ben sadece kendim için değil aynı şeyi kızım için olsun eşim için olsun yine yaşıyorum sadece hastalık değil başka şeylerde de böyleyim

Koltuk altında ki kaç cm di geçti mi peki

Cok dr gittim cnm hepsinin dedigi bu lenf nodlari karakol gibiymis. Vucutta enfeksiyon vs oldugu zaman vucut savasamayinca onlar devreye giriyormus o yuzden buyuyorlarmis. Cm hatirlamiyorum en az 10 sene oldu. Simdi var mi yok mu ne alemdeler bilmiyorum ama grip fln oldugumda bazen yine elime geliyorlar. İhmal etme bir kac dr sonucunu goster insallah birsey cikmaz

Anladım canım sağol inşallah çıkmaz bir şey

cok gecmis olsun canim, memedeki kitlelerden takipli cok kadin var, bunlardan biri de benim olur öyle seyler cok cok ciddi bi sey görmüs olsaydi hemen biyopsi derdi, biyopsi dediklerinin de cogusu yine de temiz cikiyor icini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…