- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
-
Evet pazu da tam setlik var batıyor ağrıyor anksiyete nedir tam bilmiyorum ama her şeye kaygılanmak gibi bir şey mıKolunu incitmişsin canım ya. Pazu diyorsun koltuk falan çekmişsindir kaldirmissindir. Anksiyete başlıyor sende haberin olsun
Evet hastalıklardan çok fazla korkmak,hasta olmuş gibi yaşamak,bütün kötü senaryoları düşünmek demekEvet pazu da tam setlik var batıyor ağrıyor anksiyete nedir tam bilmiyorum ama her şeye kaygılanmak gibi bir şey mı
Evet ya beni tarif ediyor galiba o zaman psikiyatriye mi psikologo mu gideceğimEvet hastalıklardan çok fazla korkmak,hasta olmuş gibi yaşamak,bütün kötü senaryoları düşünmek demek
PsikatriyeEvet ya beni tarif ediyor galiba o zaman psikiyatriye mi psikologo mu gideceğim
Kızımı çok düşünüyorum hemde çok ben ölürsem ne olur nasıl olur kap çarpıntısı çok fena oluyorKızım ben ölürsem ne yapar diye düşünürsün, ölüm anını düşünürsün düşündükçe pat pat kalbin çarpmaya başlar
Işe yarıyor mu pekiPsikatriye
Anksiyetesin o zaman canım.kisa zamanda tedavi olmalısın. Aralıkta sonucun iyi çıkar rahatlarsın. Sonra başka bişey bulursun kendine kısır döngüKızımı çok düşünüyorum hemde çok ben ölürsem ne olur nasıl olur kap çarpıntısı çok fena oluyor
Geçiyor mu bilmiyorum. Bende geçmedi. Ama o kötü heyecanı yasamiyorsun ve ilerlemiyorIşe yarıyor mu peki
Ben sadece kendim için değil aynı şeyi kızım için olsun eşim için olsun yine yaşıyorum sadece hastalık değil başka şeylerde de böyleyimAnksiyetesin o zaman canım.kisa zamanda tedavi olmalısın. Aralıkta sonucun iyi çıkar rahatlarsın. Sonra başka bişey bulursun kendine kısır döngü
Anladım canım sanada geçmiş olsu teşekkür ederimGeçiyor mu bilmiyorum. Bende geçmedi. Ama o kötü heyecanı yasamiyorsun ve ilerlemiyor
Bende aynı senin dediğin gibiyim. Eşim ölürse, çocuğuma bişey olursa, gece sabaha kadar senaryolar.Ben sadece kendim için değil aynı şeyi kızım için olsun eşim için olsun yine yaşıyorum sadece hastalık değil başka şeylerde de böyleyim
Allah hepimize şifa versinBende aynı senin dediğin gibiyim. Eşim ölürse, çocuğuma bişey olursa, gece sabaha kadar senaryolar.
Sağol canım Allah razı olsunAnladım canım sanada geçmiş olsu teşekkür ederim
Amin inşallahAllah hepimize şifa versin
Koltuk altında ki kaç cm di geçti mi peki
Anladım canım sağol inşallah çıkmaz bir şeyCok dr gittim cnm hepsinin dedigi bu lenf nodlari karakol gibiymis. Vucutta enfeksiyon vs oldugu zaman vucut savasamayinca onlar devreye giriyormus o yuzden buyuyorlarmis. Cm hatirlamiyorum en az 10 sene oldu. Simdi var mi yok mu ne alemdeler bilmiyorum ama grip fln oldugumda bazen yine elime geliyorlar. İhmal etme bir kac dr sonucunu goster insallah birsey cikmaz
cok gecmis olsun canim, memedeki kitlelerden takipli cok kadin var, bunlardan biri de benim olur öyle seyler cok cok ciddi bi sey görmüs olsaydi hemen biyopsi derdi, biyopsi dediklerinin de cogusu yine de temiz cikiyor sagol canim inslalah kotu cikmaz aralik ta ultrason çekineceğim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?