- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
-
Yakın bir zamana takip verdi canım doktor ondan korkuyorum 6 yada 8 ay gibi bir zamana verirlerdi bir de lenft nodülü hiç yoktu daha önce netten de bakınca kötü şeyler çıkıyor halada var geçmediE biseyin yokmuş canım ya. Gece gece bende uzulduydum. Seninki artık evham
Benim de oluyor bazen epilasyondan falan sonra. Kıl köklerinden mikrop kapmış olmasın.Koltuk altında ki kaç cm di geçti mi peki
Olabilir mi öyle bilmiyorum ki ağda yapıyorum koltuk altima benBenim de oluyor bazen epilasyondan falan sonra. Kıl köklerinden mikrop kapmış olmasın.
Kitleyi mi biyosi yapcaklardiiInşallah kötü bir şey değildir ilk özele gitmiştim hastane olarak cerrah fibroadonem lerden ikisindenbiyopsi istedi ama ultrason ve emar sonucunda biyopsiye gerek duyulmamış raporda öyle yazıyor sonra 3 tane daha doktora gösterdim sonuçları devlet hastanesinde biyopsi istemediler yaptırmadım bende ama hep aklımda kaldı yaptirsam korkuyorum yaptirmasam yine korkuyorum eşimde kızıyor bana kafayı takıyorum diye
Evet canımKitleyi mi biyosi yapcaklardii
Aciyor muOlabilir mi öyle bilmiyorum ki ağda yapıyorum koltuk altima ben
HayırAciyor mu
Nie ulturosonda iyihuylu oldugunu anlamadilarmiydi da boyle bisi isdedi canimEvet canım
Canım ilk doktorun odasına girdim kadın daha ultrason çektirmeden bana dediki 2 cm yada üzerinde olanlardan ben biyopsi istiyorum dedi ultrason sonucum dan hariç birde emar çekildim sonuçlarım 99 temiz ama 1 lik intima için istiyorum dedi kadın ultrasonu çeken doktora sordum ben gerek görmüyorum biyopsiye dedi kafam karıştı diğer doktorlarda ultrason gerek görseydi biyopsiyi isterdi zaten dedilerNie ulturosonda iyihuylu oldugunu anlamadilarmiydi da boyle bisi isdedi canim
Kiz zaten iyi huyluysa biyopsiye gerek yok memeden akinti.geliyrmu ucu icine gderse yada biri buyuk brinin şekli degisik gbi şeyler olursa oyle yaparlar biyopside cok.iyi bisey degil nekdr kafana takarsan okdr hasta olur.kendini.izlersin bak dnleme.kendini gerçekten cok zor bende yasadim kendimi dinliodm bi arkadasim daha kotu bu durumsan yani hastalik hastasiCanım ilk doktorun odasına girdim kadın daha ultrason çektirmeden bana dediki 2 cm yada üzerinde olanlardan ben biyopsi istiyorum dedi ultrason sonucum dan hariç birde emar çekildim sonuçlarım 99 temiz ama 1 lik intima için istiyorum dedi kadın ultrasonu çeken doktora sordum ben gerek görmüyorum biyopsiye dedi kafam karıştı diğer doktorlarda ultrason gerek görseydi biyopsiyi isterdi zaten dediler
Agrir kol.zorlamissindir incilmisdir.damr damarın ustune gelmisdir illa bisi.arama.googleye yazma zaten mumkunseYani anlayacağın bu ilk gittiğim kadın cerrah aklıma soktu karpuz kabuğu şimdi düşünüyorum böyle sağ kolumda emardan 1 hafta sonra çok fena ağrılar oldu bir sürü doktora gittim kol ağrısı için bir şey çıkmadı acaba lenft nodülü mu yaptı ağrıyı diye düşünüyorum
Ah canım inşallah önümüzde ki ay ultrasonda iyi çıkar ancak oyle rahatlayacagim galibaKiz zaten iyi huyluysa biyopsiye gerek yok memeden akinti.geliyrmu ucu icine gderse yada biri buyuk brinin şekli degisik gbi şeyler olursa oyle yaparlar biyopside cok.iyi bisey degil nekdr kafana takarsan okdr hasta olur.kendini.izlersin bak dnleme.kendini gerçekten cok zor bende yasadim kendimi dinliodm bi arkadasim daha kotu bu durumsan yani hastalik hastasi
Zaten bu olaylar oldu üzüldüm uzerine emardan bir iki gun sonra esim bayildi evde daha dogrusu nefessiz kalmis adam sirtini kaloriferin vanasina çarpmış kasılmış ti gittiğimde felç geçiriyor sandım sonra çocuk hastalandı bunu üzerine hepsi üst üste geldi benim kürek kemigimden tut kol dirseğine kadar ağrıdı uyuştu şimdi de kolumda kaslı olan bölgede ağrı ve batma devam ediyorAgrir kol.zorlamissindir incilmisdir.damr damarın ustune gelmisdir illa bisi.arama.googleye yazma zaten mumkunse
Kol agrisi yazdığında neler cikarir.neler o yüzden sakin ol dusunme takma umursama o zaman daha iyi.olcaksin ağrmadigini sende gorceksin senin simdi beynin orda sana agriyor gbi geliyor dusunme bak nasıl agrimadigini.gorceksin
Zaten ultrason da kanserli hücreler görünüyor sanırım. Yok demişler olsa zaten biyopsi yapacaz derlerdi. Birşeyin yokmuş çok şükür deyip sevinmelisin. Anksiyete ye doğru gidiyorsun bence
Geçmiş olsun çok canim allah sifalar versim.cumlemize sonuclarin temiz.cikar insallah sende rahatlarsin cok dusunmeZaten bu olaylar oldu üzüldüm uzerine emardan bir iki gun sonra esim bayildi evde daha dogrusu nefessiz kalmis adam sirtini kaloriferin vanasina çarpmış kasılmış ti gittiğimde felç geçiriyor sandım sonra çocuk hastalandı bunu üzerine hepsi üst üste geldi benim kürek kemigimden tut kol dirseğine kadar ağrıdı uyuştu şimdi de kolumda kaslı olan bölgede ağrı ve batma devam ediyor
Kolunu incitmişsin canım ya. Pazu diyorsun koltuk falan çekmişsindir kaldirmissindir. Anksiyete başlıyor sende haberin olsunZaten bu olaylar oldu üzüldüm uzerine emardan bir iki gun sonra esim bayildi evde daha dogrusu nefessiz kalmis adam sirtini kaloriferin vanasina çarpmış kasılmış ti gittiğimde felç geçiriyor sandım sonra çocuk hastalandı bunu üzerine hepsi üst üste geldi benim kürek kemigimden tut kol dirseğine kadar ağrıdı uyuştu şimdi de kolumda kaslı olan bölgede ağrı ve batma devam ediyor
Amin canım sağol inşalalh inşallah iyi çıkarGeçmiş olsun çok canim allah sifalar versim.cumlemize sonuclarin temiz.cikar insallah sende rahatlarsin cok dusunme
İlaç bana birşey yapmadı uyku yapmadı halsizlik yapmadı. Bence git yol yakınken ızdırap verme kendine.onlarin sonu yokpsikologa gitsem diye düşündüm ama ilaç kullanmak istemiyorum kızım küçük ona bakamam kimsem yok buralarda gurbetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?