Koltuk altı realiktif lenft nodülü olan var mı arkadaşlar

E biseyin yokmuş canım ya. Gece gece bende uzulduydum. Seninki artık evham
Yakın bir zamana takip verdi canım doktor ondan korkuyorum 6 yada 8 ay gibi bir zamana verirlerdi bir de lenft nodülü hiç yoktu daha önce netten de bakınca kötü şeyler çıkıyor halada var geçmedi

Kitleyi mi biyosi yapcaklardii

Nie ulturosonda iyihuylu oldugunu anlamadilarmiydi da boyle bisi isdedi canim
Canım ilk doktorun odasına girdim kadın daha ultrason çektirmeden bana dediki 2 cm yada üzerinde olanlardan ben biyopsi istiyorum dedi ultrason sonucum dan hariç birde emar çekildim sonuçlarım 99 temiz ama 1 lik intima için istiyorum dedi kadın ultrasonu çeken doktora sordum ben gerek görmüyorum biyopsiye dedi kafam karıştı diğer doktorlarda ultrason gerek görseydi biyopsiyi isterdi zaten dediler

Yani anlayacağın bu ilk gittiğim kadın cerrah aklıma soktu karpuz kabuğu şimdi düşünüyorum böyle sağ kolumda emardan 1 hafta sonra çok fena ağrılar oldu bir sürü doktora gittim kol ağrısı için bir şey çıkmadı acaba lenft nodülü mu yaptı ağrıyı diye düşünüyorum

Kiz zaten iyi huyluysa biyopsiye gerek yok memeden akinti.geliyrmu ucu icine gderse yada biri buyuk brinin şekli degisik gbi şeyler olursa oyle yaparlar biyopside cok.iyi bisey degil nekdr kafana takarsan okdr hasta olur.kendini.izlersin bak dnleme.kendini gerçekten cok zor bende yasadim kendimi dinliodm bi arkadasim daha kotu bu durumsan yani hastalik hastasi

Agrir kol.zorlamissindir incilmisdir.damr damarın ustune gelmisdir illa bisi.arama.googleye yazma zaten mumkunse
Kol agrisi yazdığında neler cikarir.neler o yüzden sakin ol dusunme takma umursama o zaman daha iyi.olcaksin ağrmadigini sende gorceksin senin simdi beynin orda sana agriyor gbi geliyor dusunme bak nasıl agrimadigini.gorceksin

Ah canım inşallah önümüzde ki ay ultrasonda iyi çıkar ancak oyle rahatlayacagim galiba

Zaten ultrason da kanserli hücreler görünüyor sanırım. Yok demişler olsa zaten biyopsi yapacaz derlerdi. Birşeyin yokmuş çok şükür deyip sevinmelisin. Anksiyete ye doğru gidiyorsun bence

Zaten bu olaylar oldu üzüldüm uzerine emardan bir iki gun sonra esim bayildi evde daha dogrusu nefessiz kalmis adam sirtini kaloriferin vanasina çarpmış kasılmış ti gittiğimde felç geçiriyor sandım sonra çocuk hastalandı bunu üzerine hepsi üst üste geldi benim kürek kemigimden tut kol dirseğine kadar ağrıdı uyuştu şimdi de kolumda kaslı olan bölgede ağrı ve batma devam ediyor

Zaten ultrason da kanserli hücreler görünüyor sanırım. Yok demişler olsa zaten biyopsi yapacaz derlerdi. Birşeyin yokmuş çok şükür deyip sevinmelisin. Anksiyete ye doğru gidiyorsun bence
psikologa gitsem diye düşündüm ama ilaç kullanmak istemiyorum kızım küçük ona bakamam kimsem yok buralarda gurbetteyim

Geçmiş olsun çok canim allah sifalar versim.cumlemize sonuclarin temiz.cikar insallah sende rahatlarsin cok dusunme

Kolunu incitmişsin canım ya. Pazu diyorsun koltuk falan çekmişsindir kaldirmissindir. Anksiyete başlıyor sende haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…