Lazer Epilasyon Koltuk altı lazeri

EsmaYilmaz12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
1
0
1
23
Merhaba arkadaşlar, bugün koltuk altı lazerine başladım. 1.ci seansta 1 gün önce jilet vurmamı istemişti 2.ci seansa gitmeden önce jilet vurmalımıyım?
Ve koltuk altımı alırken çok canım yandı alırken ağladım diğer seanslarda da ağrı olurmu?
Bikini bölgesini de alırsam çok canım yanar mı?

Valla ben ilk kez diode diye bir alete girmiştim beyaz tenliyim çok beyaz. Valla altı seans olmuştu sanırım üstünden yıllar geçti şuan hamileyim hiç çıkmadı hiç sorun yaşamadım bacaklarım içinde gitmiştim aynı zamanda bacaklarım da çok azaldı ama tamamlamamistim zaten paketi bıraktım 2010-2011 yılı falandi. Şuan hamileyim diode cihazıyla yakilanlar hiç çıkmadı sonradan Aleksander cihazına IPL cihazına da girdim hepsi yeniden çıktı. Diode esmerler için uygun değil diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim. Doğumdan sonra tekrar baslicam bu sefer diode cihazı olan bi yere gidicem
Bu arada evet genital acıyo ama ilk iki seansdan sonra gayet rahat geciyo seanslar.

koltuk altımı alırken derken ?
hangi cihaza gidiyorsunuz alexandrite gidiyorsanız 3 gün önceden jiletlemeniz gerek epilasyon yapılacak bölgeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…