S sumsum17 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2016 25 5 1 35 30 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sumsum17 #21 simon .!.: Cihazin ustunde ne yaziyo hic baktiniz mi Elpida diye bi guzellik merkezi var mesala ordaki cihaz orjinal Taklit olup olmadigi nerden anlasilir bilmiyorum hic Genişletmek için tıkla... Bakmadım .Cihazımızı yeni aldık demişlerdi.Orda çalışan kıza sormuştum bu Alex mi diye evet demişti.Bırakcam gibi gözüküyo orayı hayırlısı
simon .!.: Cihazin ustunde ne yaziyo hic baktiniz mi Elpida diye bi guzellik merkezi var mesala ordaki cihaz orjinal Taklit olup olmadigi nerden anlasilir bilmiyorum hic Genişletmek için tıkla... Bakmadım .Cihazımızı yeni aldık demişlerdi.Orda çalışan kıza sormuştum bu Alex mi diye evet demişti.Bırakcam gibi gözüküyo orayı hayırlısı
S sumsum17 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2016 25 5 1 35 30 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sumsum17 #22 Alabalik32 .!.: Hastane veya klinikte yaptirin. Guzellik salonlari ipl kullanir Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.Yakın zamanda seansım vardı zaten gidince bi görüşcem bunları bitmiyosa da bırakcam artık orayı
Alabalik32 .!.: Hastane veya klinikte yaptirin. Guzellik salonlari ipl kullanir Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.Yakın zamanda seansım vardı zaten gidince bi görüşcem bunları bitmiyosa da bırakcam artık orayı