• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altı lazer max seans sayısıT

sumsum17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
25
5
1
35
Selam arkadaşlar.Ben koltuk altı lazere başladım 1 yılı geçti.Beyaz tenliyim ve kıllarım da koyu.Başlarken ortalama 5-6 seans surer hatta seninki çok uygun ilk seansta bile bitebilir demişlerdi.Şimdi anlıyorum dalga geçtiklerini nerdeee ilk seansta bitiyo.:63:12 seans oldu hala bitmedi ve kadının bitireceği de yok.Kaç seans oldu bitmiyor hala dediğimde ama ilk geldiğinde böyle miydi kılların bak ne kadar azaldı diyor.Bi zahmet azalsın o kadar 12 seans olmuş.Sormak istediğim bu seans sayısı normal mi sizce?Biraz daha sabredeyim mi başka bir lazer merkezine filan mı geçeyim yoksa?Cevap verirseniz sevinirim,artık kazıklanıyomuşum gibi geliyor çünkü.:KK43:

Selam arkadaşlar.Ben koltuk altı lazere başladım 1 yılı geçti.Beyaz tenliyim ve kıllarım da koyu.Başlarken ortalama 5-6 seans surer hatta seninki çok uygun ilk seansta bile bitebilir demişlerdi.Şimdi anlıyorum dalga geçtiklerini nerdeee ilk seansta bitiyo.:63:12 seans oldu hala bitmedi ve kadının bitireceği de yok.Kaç seans oldu bitmiyor hala dediğimde ama ilk geldiğinde böyle miydi kılların bak ne kadar azaldı diyor.Bi zahmet azalsın o kadar 12 seans olmuş.Sormak istediğim bu seans sayısı normal mi sizce?Biraz daha sabredeyim mi başka bir lazer merkezine filan mı geçeyim yoksa?Cevap verirseniz sevinirim,artık kazıklanıyomuşum gibi geliyor çünkü.:KK43:
Genelde 6 8 seans diyorlar tamamen bitecek diye beklemeyin. Ayva tuyu seklinde biraz kalirmis. Tuyleriniz inceldiyse dioda gecin bence

Genelde 6 8 seans diyorlar tamamen bitecek diye beklemeyin. Ayva tuyu seklinde biraz kalirmis. Tuyleriniz inceldiyse dioda gecin bence

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim . Tüylerim inceldi ama uzun süredir sayısında bir azalma olmuyor.Artık boşuna gidiyormuşum gibi gelmeye başladı.Diode ince tüyleri de mi görüyor pek bilmiyorum da onu?Yoksa iğneli epilasyon mu yaptırmalıyım?

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim . Tüylerim inceldi ama uzun süredir sayısında bir azalma olmuyor.Artık boşuna gidiyormuşum gibi gelmeye başladı.Diode ince tüyleri de mi görüyor pek bilmiyorum da onu?Yoks.a iğneli epilasyon mu yaptırmalıyım?
Diyot ince tuykeride goruyor ama tuylerin koyu renk olmasi lazim. Diyotla bir kac seans yaptirin bence duruma bakin. Kalanlar icin igneliye gecin

Alex mi yaptiriyosunuz

Diyot ince tuykeride goruyor ama tuylerin koyu renk olmasi lazim. Diyotla bir kac seans yaptirin bence duruma bakin. Kalanlar icin igneliye gecin

Anladım teşekkür ederim bi konuşayım o zaman diyot işini yoksa sesimi çıkarmasam hiç biteceği yok bu seansların

Evet Alex yaptırıyorum

12 seans cok degilmi
Yaptirmayin bence artik faydasi göremezsiniz
Diod deneyin olmadi

Ben de buz lazere baslicam ama kararsizim
Vucutta ise yaramiyo mu anlamadim
Yari yariya olumsuz yazmislar gibi forumda

Son düzenleme:
12 seans cok degilmi
Yaptirmayin bence artik faydasi göremezsiniz
Diod deneyin olmadi

Ben de buz lazere baslicam ama kararsizim
Vucutta ise yaramiyo mu anlamadim
Yari yariya olumsuz yazmislar gibi forumda

Bence de çok internette araştırdığımda max 8 seans görmüştüm ve hiç 1-2 seansa biter gibi bi konuşma da yapmıyor.Uzun süredir bi değişiklik yok zaten tüylerimin azalmasında ama az kaldığı için yarım bırakmayayım dedim o kadar gittim ama biteceği yok.
Gittiğim güzellik merkezi çok büyük bir yer değil ve tek bir cihaz var galiba,diyot yaptıracaksam başka bir yer bulmam lazım kimseye de güven olmuyo her şey başlatana kadar iyi :110:

İyi araştırmak lazım ve gerçekten hastane en iyisi aslında.Çok emin değilseniz bi bölgeyle başlasaydınız keşke sonra başlayınca bırakılmıyo.

Bence de çok internette araştırdığımda max 8 seans görmüştüm ve hiç 1-2 seansa biter gibi bi konuşma da yapmıyor.Uzun süredir bi değişiklik yok zaten tüylerimin azalmasında ama az kaldığı için yarım bırakmayayım dedim o kadar gittim ama biteceği yok.
Gittiğim güzellik merkezi çok büyük bir yer değil ve tek bir cihaz var galiba,diyot yaptıracaksam başka bir yer bulmam lazım kimseye de güven olmuyo her şey başlatana kadar iyi :110:

İyi araştırmak lazım ve gerçekten hastane en iyisi aslında.Çok emin değilseniz bi bölgeyle başlasaydınız keşke sonra başlayınca bırakılmıyo.

Paket seans uygun oldugu icin tek bolgeye baslayamiyorum maalesef
Seans seans pahaliya geliyo

Bu gittigim yer buz lazeri onerdi ince tuyleriniz de var dedi ama buz lazerde sonuc alan kadar alamayanlar da var sanki
Yani burdaki yorumlardan cikarimim bu belki ise yarar bilemiyorum

Randevu aldim guya ama panik oldum suan az bi para odemiyoruz sonucta

Keske alexle azaltip sonra diod yapsalar
Cidden ise yaramaz diye korkmaya basladim

Bu arada baktigim yer bi klinik doktor kontrolunde
Cihazlari orjinal

Evet o da doğru ben tek bölgeye tüm vücut kadar ödüyorum artık 12 seans olunca :110:

İnşaAllah olumlu sonuç alırsınız,kişiye göre değişiyor etkisi herkese takılmamak lazım.Doktor kontrolü olması da iyi.Hangi şehirde gidiyorsunuz?

Evet o da doğru ben tek bölgeye tüm vücut kadar ödüyorum artık 12 seans olunca :110:

İnşaAllah olumlu sonuç alırsınız,kişiye göre değişiyor etkisi herkese takılmamak lazım.Doktor kontrolü olması da iyi.Hangi şehirde gidiyorsunuz?

Ankarada
Burda bi suru yere gittim herkes farkli bi cihaz oneriyo

Napicami sasirdim
Cok beyaz tenli degilim cok esmerde degilim ve ust bacak killarim ince genelde
Aslinda alex ve diod karisik yapsalar keske

Forumda da yaptirip cok memnun olan ve reklam yapmayan kimseyi bulamadim desem yeridir
Ucuz yerlere ya da cok indirimli yerlere de gitmek istemiyorum cihazlari ne durumda emin olamiyorum

Buz lazerde de 8seanstan önce sonuc alinmiyo sanki

Ankarada
Burda bi suru yere gittim herkes farkli bi cihaz oneriyo

Napicami sasirdim
Cok beyaz tenli degilim cok esmerde degilim ve ust bacak killarim ince genelde
Aslinda alex ve diod karisik yapsalar keske

Forumda da yaptirip cok memnun olan ve reklam yapmayan kimseyi bulamadim desem yeridir
Ucuz yerlere ya da cok indirimli yerlere de gitmek istemiyorum cihazlari ne durumda emin olamiyorum

Buz lazerde de 8seanstan önce sonuc alinmiyo sanki

Ben de ankaradayım.Açıkcası çok araştırmadım ağda yaptırmaya gittiğim yerin hijyenik olduğunu görünce ve cihazları da yeniymiş başlayayım dedim.

Ergenlikte malesef jiletle aldığım için bacak kıllarım çok kalın :( Benim için en iyisi Alex aslında.

Evet burada tavsiye almak zor oluyor çok reklam yapan var.Lazere başladığınız yerde lazer yaptıran bir müşteriyle konuşun en iyisi.Gerçi başlamış olacaksınız ama gidişat hakkında biraz bilginiz olur.

Ben de ankaradayım.Açıkcası çok araştırmadım ağda yaptırmaya gittiğim yerin hijyenik olduğunu görünce ve cihazları da yeniymiş başlayayım dedim.

Ergenlikte malesef jiletle aldığım için bacak kıllarım çok kalın :KK43: Benim için en iyisi Alex aslında.

Evet burada tavsiye almak zor oluyor çok reklam yapan var.Lazere başladığınız yerde lazer yaptıran bir müşteriyle konuşun en iyisi.Gerçi başlamış olacaksınız ama gidişat hakkında biraz bilginiz olur.

Bana kimisi alex kimisi ndyag bu yer de buz lazer uygun dedi

Cidden napicami sasirdim
Cihazlarin fda onayli orjinal makina olmasi lazimmis o yuzden kliniklere bakiyorum

Tavsiye aldigim kisilere de pek guvenemiyorum
Bi arkadasim biyer onerdi tum vucut 1450ye geliyo alex ve ndyag var 6seans
Ama o cok acik tenli tuyleri siyahmis
Yani onda ise yaramasi cok dogal ona ragmen koltukalti ve genitalde ek seans almis

Ben bugday tenliyim cok kolay bronzlasiyorum ve tuylerim bazi yerlerde acik renk ve ince

Cihaza karar veremiyorum herkes bisey diyince

Ergenlikte malesef jiletle aldığım için bacak kıllarım çok kalın :KK43: Benim için en iyisi Alex aslında.

Agda yaptirdiginiz yer alex kullanamaz doktor ruhsati lazim. Guzellik salonlari ipl kullanir

Bana kimisi alex kimisi ndyag bu yer de buz lazer uygun dedi

Cidden napicami sasirdim
Cihazlarin fda onayli orjinal makina olmasi lazimmis o yuzden kliniklere bakiyorum

Tavsiye aldigim kisilere de pek guvenemiyorum
Bi arkadasim biyer onerdi tum vucut 1450ye geliyo alex ve ndyag var 6seans
Ama o cok acik tenli tuyleri siyahmis
Yani onda ise yaramasi cok dogal ona ragmen koltukalti ve genitalde ek seans almis

Ben bugday tenliyim cok kolay bronzlasiyorum ve tuylerim bazi yerlerde acik renk ve ince

Cihaza karar veremiyorum herkes bisey diyince

Ben hata yaptım herhalde çok hızlı gelişti olaylar bir anda hiç araştırmadan başlamış bulundum lazere.Herhalde yaptırdığım lazer bile değil. Şu ana kadar 600 tl sırf kol altına gitti. Hastanelerde erkekler de bulunuyordu lazer kısmının orada çekindim,güzellik salonunda başladım ama hata yaptım.

Tüyleriniz inceyse alex görmez herhalde,buz lazer insaAllah işinize yarar.Ben hiç bronzlaştığımı hatırlamıyorum sadece kızarırım :)

Ben hata yaptım herhalde çok hızlı gelişti olaylar bir anda hiç araştırmadan başlamış bulundum lazere.Herhalde yaptırdığım lazer bile değil. Şu ana kadar 600 tl sırf kol altına gitti. Hastanelerde erkekler de bulunuyordu lazer kısmının orada çekindim,güzellik salonunda başladım ama hata yaptım.

Tüyleriniz inceyse alex görmez herhalde,buz lazer insaAllah işinize yarar.Ben hiç bronzlaştığımı hatırlamıyorum sadece kızarırım :)

Cihazin ustunde ne yaziyo hic baktiniz mi
Elpida diye bi guzellik merkezi var mesala ordaki cihaz orjinal
Taklit olup olmadigi nerden anlasilir bilmiyorum hic

Cihazin ustunde ne yaziyo hic baktiniz mi
Elpida diye bi guzellik merkezi var mesala ordaki cihaz orjinal
Taklit olup olmadigi nerden anlasilir bilmiyorum hic
Doktor ruhsatli kliniklerde taklit cihaz olmaz. Guzellik salonlarinda da alexandrite nd yag diod lazer kullanimi yasaktir. Guzellik salonlari ipl kullanir.

Back