ne zaman oldun canim? cok sevindim adina :)Ben ankarada ferruh bingüle koltuk altı kesisiyle oldum.325 cc moderate plus takıldı.sonucumdan çok memnunum
Merhaba kızlar, bu forumda acaba koltuk altı kesisini seçen biri var mı diye sorucaktım ve eger varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Teşekkür ederim canım.ben ekim sonunda oldum ameliyatımı.şeklinden ve boyutundan çok memnunumkesi izlerimde gittikçe daha iyi oluyor.beni izleyerek resimlerime bakabilirsin.
Evet canım.koltukaltından kas altı oldum.ilk 3-4 günüm çok zor geçti.mutlaka yardım edecek biri olmalı bence.sonra epeyce rahatladım.1 haftayı geçirdikten sonra kendimi zorlamamak koşuluyla tüm işlerimi yapmaya başladım.ağır kaldırmamaya ve kollarımı çok yukarıya kaldırmamaya dikkat ettim sadece.Canım koltukaltı ile kas altımı yapıldı? Ne kadar sürede iyileşmiş oldun?
selam lıbra benide ızleyebılırmısın.moderate olucakmısım bende .hıgh profıle gore daha basıkmı oluyo goruntu yoksa dahamı doğal duruyoTeşekkür ederim canım.ben ekim sonunda oldum ameliyatımı.şeklinden ve boyutundan çok memnunumkesi izlerimde gittikçe daha iyi oluyor.beni izleyerek resimlerime bakabilirsin.
İzliyorum canımselam lıbra benide ızleyebılırmısın.moderate olucakmısım bende .hıgh profıle gore daha basıkmı oluyo goruntu yoksa dahamı doğal duruyo
Canim nasil son durumun? :)) Memnunsun degil mi?Ben ankarada volkan tayfura oldum, ilk hafta biraz zorlansamda şuanda iyiki olmuşum diyorum :)
Canim nasil son durumun? :)) Memnunsun degil mi?
Cok sevindim canim ben de iyiyim sukur :)iyim canım sağol, herşey yolunda şükür bir şikayetim yok :) sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?