netten okudum suna dumakayanın bı tarıfı o kadına pek guvenmıyorum acıkcası bı kere ızlemıstım tv de dogru durust mıktatını solememıstı kendıne saklıyo gıbıydı ama denıcem napalım elma suyu lımon suyu ve vazelını karısıtırıp bekletıyosun yaptıkca beyzalıyomus
denedıgımde ılk goruslerımı yazarım
arkadaşlar peelıng yaparsanız işe yarar yoko armpit bikini area diye bir ürün var peeling yapıyor içindeki maddeler sayesınde derinizi beslıyor suanda turkıyede bı kaç sıtede satısı var deneyın kesınlıkle medikalyasam.com dan alabilirsiniz mesela
Koltuk altında zamanla kararmalar oluşabilir. Bunun en önemli nedeni, ağdanın aşırı sıcak olarak kullanılmasıdır. Bunun dışında epilasyon aletlerinin kullanılması ve koltuk altının havasız kalması da kararmaya sebep olabilir. Ayrıca cilde zarar verecek nitelikte deodorant kullanılması da koltuk altı kararmasının bir başka sebebidir.
Koltuk altı kararması hanımları rahatsız eden bir durumdur. Ancak çaresiz değildir. Doğal yöntemlerle koltuk altınızın bembeyaz olmasını sağlayabilirsiniz.
Herbalist Suna Dumankayadan iki ayrı tarif vermek istiyoruz. Umarız işinize yarar
Tarif1
Malzemeler
1 çay kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı vazelin
1 çay kaşığı elma suyu
Hazırlanışı ve Uygulama
Malzemeler karıştırılarak, koltuk altına sürülüp kuruması beklenir.
Kuruduktan sonra yıkanarak bebek pudrası sürülür.
Haftada iki kez yapılan uygulamayla koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.
Tarif2
Malzemeler
1 tatlı kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı pirinç unu
1 yemek kaşığı yoğurt
Hazırlanışı ve Uygulama
Malzemeler bir kasenin içinde iyice karıştırılarak, koltuk altlarına sürülür.
15 dakika kadar bekletilir.
Bekleme süresi sonunda kür ovalanarak çıkartılır ve hafif sıcak su ile yıkanır.
Daha sonra limon suyu ile temizlenir.
Daha çabuk etki göstermesi isteniyorsa bebek pudrası sürülür.
Aynı dert bende de olduğu için üç gün önce cildiyeye gittim. Dr. bendekinin bir hastalık olmadığını söyledi. İstiyorsan yine de krem vereyim ama bir işe yaramaz deyip moralimi bozdu. Yakında gelinlik giyeceğim için kara kara düşünüyorum bu karartıları. Şimdi önerilerinizi deneyeceğim. Herkese çok teşekkürler. İnşallah faydası olur yoksa uzun kollu gelinliğe mahkum olacağım
kızlar karbonat ter kokusuna çok iyi geliyor. koltukaltını birazcık ıslatın ama çok az hafif terli gibi. karbonat sürün. ter kokusuna bire bir. renk açıcı özelliğini bilmiyorum ama
sirle almadan önce talk pudrası sürerseniz kararma olmuyor.
Teşekkürler canım sir ağda kullanan arkadaşlar dikkate alırlar dediğini.
Benim koltuk altımdaki kararma iğneli epilasyondan sonra geçti. Yani anında geçmedi ama artık orda tüy kalmayınca bir süre sonra 1-2 ay sonra falan kendiliğinden geçti. Küçük bir bölge olduğu için fazla pahalı da olmuyor, tavsiye ederim. Benim de bu 1-2 aydır şöyle bir sorunum oldu, dudağımın üstündeki kısım hafif koyu renk, bıyık alma, sarartma gibi şeyler yapmıyorum, belirsiz tüyler var zaten, yani ağda vs. nedeniyle değil. Bunun için ne yapılır ki, yüze de her şey sürülmez. Yüzüme pudra sürünce belli olmuyor da sürmek istemiyorum. Bir kere burnunuzdaki siyah noktalar için limonla ya da sirkeyle ovun gibi tavsiyeler yüzünden mahvoldum :) burnumun kenarları kıpkırmızı oldu ve geçmedi aylarca, daha yeni yeni geçiyor, o kadar sert falan da ovmamıştım.
İğneli epilasyon yapılıyor mu o bölgeye canım bilmiyorum ama koltuk altına faydası olduysa belki dudağının üstüne de faydası olabilir.
ben de bilmiyorum yapılıyor mu ama koltuk altı karamasının nedeni tüy alma şekli vs. bunun nedeni o değil. O yüzden sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?