Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım ben koltuklarıma sürmedim orda bir problemim olmadığı için, ama tırnaklarıma ve bacaklarıma bakım amacıyla limon suyu sürüyorum ve beyazlatıyor gerçekten. zaten bu topikte de vardı, aratabilirsin, ağda yaptıktan sonra kızarıklıkların geçmesi için limon suyu sürülüyor. ben de batık lekelerim için yapmıştım ve işe yaramıştı. gayet pratik bir yöntem canım bir denemeni tavsiye ederim
limon suyunu bende duymuştum iyi geliyormuş.ama ben hiç denemedim.26 yaşındayım bir kere dahi jilet vumadım önceleri sakız sonra eldiven şimdide epilatör kullanıyorum epey azaldılar ama yinede bendede karartı var.anlamadım gitti:26:
ben taze taze sıkıp limonun soyunu ve kabuğunu sürüyorum. hazır satılan limon suları da daha pratik olabilir ama taze olanına göre bir fark olur mu etkili olur mu bilemiyorum:26: