Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
karbonat bende alerji yaptı
dünyanın en büyük icadı olan karbonatı ter kokusu için kullanma fikri benim için bir rüyaya dönüştü
yazan muhakkak olmuştur ama pudra kullanmayın ter bezlerini tıkar uzun vadede
Dogum yaptiktan sonra bebegimin doktoru bazi genel bilgiler verirken poposuna kesinlikle pudra surulmemesi gerektigini tozlerim cigerlerini tikadigini zaten icerik olarak zararli oldugunu söylemişti. Devaminda pudrali deodorantlarin roll oblarin bile kanser sebebi oldugunu aciklamisti. Benseri bilgiyi ben zayen gazetelerde okumustum ama pek ciddiye almamistim.
deneyin ama bazıları kalıtsal maalesef ama bi markanın banyo sonrası sürülen bi ürünü var o da koku icinetkiki onu mu deneseniz .Zor bi durum ya insan sinir olur karbonatla deneyin belki işe yarar
deneyin ama bazıları kalıtsal maalesef ama bi markanın banyo sonrası sürülen bi ürünü var o da koku icinetkiki onu mu deneseniz .Zor bi durum ya insan sinir olur karbonatla deneyin belki işe yarar
Yaaa cok kotu hissediyorum özgüveni yerlerde insan yanina yaklasamiyorum kendime öyle kötu kokuyorum ki insanlar benden koktugum icin tiksinecek diye uzak duruyorum