koltuk altı esmerliği için çözümü olanalar lütfen cvp yazsın bu derrtten kurtulalım:(

rebelica_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
147
0
merhaba arkdaşlar olumunekankayizsmile koltukaltı karalğından kurtulmak istyorum artık:sinifsinif: lütfen çözümü olanlar yazsın

ben kese yapıyorum kızlar
bu rolonlar varya
zamanla esmerleştiriyomuş
bende kese yapıyorum koltuk altıma rengi eskisine döndü tavsiye ederim

kıslar slm genıtal bölge kararması için de yazdım sizede yazayım bari belki yaparsınız tercih sizin ben suna dumankayanın tarifini uyguluorum hem genıtal bölegeye hem koltuk altına hemde bıyık bölgesine uygulayabilirsinişz tarif şöyle: 1 t.k pirinç unu, 1 t.k sirke, 1t.k yoğurt karıştırın kerm kıvamını alıo zamanla karama olan bölgeye sürün bi 15 dk bekletın hafif kurusun sonra ılık su ile yıkayın kendiliğinden kurumasını bekleyın sonra limon suyu sürün ve yıne kurumasını bekleyın ,son olarakda bildiğimiz bebek pudrasını sürün .haftada 2 kez yeterlı ben yapıorum hafifi geçtı gibi çunku uzun vadede sonuç verior . hadi bakalım bayanlar size de kolay gelsin umarım işinize yarar

kızlar tşkkür ederimm yha bende kese yapıyorum hemen hemen her banyoya girdğimde amazonss limonuda sürüp bekletip yıkıcazmı canım???

slm rebelıca lımonu suruosun kurumasını beklıosun yıkamadan pudrayı suruosun cicim zaten lımon hemen kuruo o kadar bilmemkı yara mı ben yapıorum ama psikolojık mı bilmem faydasını görur gibiyim sankiii fotosunu çekip bakacam valla aradan 1 aygeçecek sonra tekrar çekecem pu ha ha bakayım yaramış mı ayol sonrada fotoyu buraya koyarmışımmm amannn abaruuuuuuu tuuu bana

slm canım sağolŞeniz tşk ederim yaaa walllaaa bayan olmakta zorrrr bazen erkek olsaydım diyom puhahaalülülülülülü

senin koltuk altin neden koyu sir agdadan dolayimi , eger oyleyse papayali sabun (papaTya degil) alip hergun koltuk altini o sabunla yikarsan aciliyor rengi.ben Turkiyedeyken kuafor sagolsun koltuk altima sir agdayi 10 kere yapistirip cekince yanmisti kapkara olmustu,her banyoda koltuk altima kese yapip sonra papayali sabunla yikamistim 1 ayda duzeldi sukur oyle kalacak diye cok korkmustum.

canlarım daha öncede yazdım ama kaale alınmadı bırakın şu karışımları ben daha önce kol altımda oluşan hafif bi kaşıntıdan doktora gittim kendisi baktığında renk değişimi olduğunu ve bi krem vereceğini düzenli kullanırsam geçeceğini söledi ve dediği gibide oldu ten rengime geri döndü halada aynı çünkü renk açıcı deil bu merhem ssk karşılıyor 12 tl civarında FUDUCıN kullanın bana dua edin annemde de aynı etkiyi gösterdi yani sadece ben değilim onunda gögüs altlarında kararma vardı normal ten rengine geri döndü hadi öptüm sizleri

ayhhh canım sağol bak buna çok sevindimmm yhaa çünkü denemedim şey kalmadı artık kese limon aklına ne gelirsebilmiyorumkismile bunu denicem çok tşk ederiiimmopuyorumnanaktan

senin koltuk altin neden koyu sir agdadan dolayimi , eger oyleyse papayali sabun (papaTya degil) alip hergun koltuk altini o sabunla yikarsan aciliyor rengi.ben Turkiyedeyken kuafor sagolsun koltuk altima sir agdayi 10 kere yapistirip cekince yanmisti kapkara olmustu,her banyoda koltuk altima kese yapip sonra papayali sabunla yikamistim 1 ayda duzeldi sukur oyle kalacak diye cok korkmustum.

bi bilsem canım neden olduğunu bende anlayamadmki sir hiç kullanmadım ağda yapıyorum sürekli ama oluyo çok sinir oluyorummmafoldumben

sağolun kızlar bi krem var onu deniyim sonra bunları denicem çok tşk ederiim seviyorum siziolumunekankayizsmile

slm kızlar bugün 4 günüm travazol adlı kremi kullannıyorum ama daha farkını göremedimm yhaa bu kremi daha önce kullanan varmı aranızda gerçi 15 güne kdar tesir ediyomuş sabırla bekliyorumm:kedi:

canım ben travozalü bahsettiğim kremle birlikte kullandım ama bana özellikle cilt rengimin düzelmesi için ilk kremi verdi doktor ikisini birden kullansan kullanacağını düşünmüştüm dene derim annem tek başına fuducini kullandı inanılmaz bi değişim yani

canım ben travozalü bahsettiğim kremle birlikte kullandım ama bana özellikle cilt rengimin düzelmesi için ilk kremi verdi doktor ikisini birden kullansan kullanacağını düşünmüştüm dene derim annem tek başına fuducini kullandı inanılmaz bi değişim yani

slm canım bu kremide başka bi konuda bir arkdaş yazmışta travazolu eczacı öğrencisiyim filan demiş bende biraz netten araştırmıştım bu kremi sonrada gidip aldım bugün 5 günüm 15 gün devam ediilmesi gerekiyomuş buda olmazsa zaten seninkini denicem çnkü gerçkten psikilojim bozulmaya başladıı:gitme:

kolaltı esmer olanlar genelde kılları sert olanlardır tıpkı benim gibi.3.seasnıma gittim lazere incecik tüy gibilerr leke falanda yok inanın..yaz gelmesini istemesdim kısa kolu giyince kolatım temiz olmasına ragmen siyah giib duruyordu..bakalım bu yaza öyle bi derdim olmadan gircem inş..kesinliklee kolatı için lazere gitmenizi tavsiye eidyorum.. en fazla 4-5 seasnta bitiyo fiyatıda çok pahalı bşy deil.2 ayda bir 60 tl ödüyorsunuz..ben bu derdi çektigim içinnn çok iyi anlıyorum vallaaa ..lazer süper süperr...

bide canım anneninde karalık varmıydı yani ten rengnden daha koyu nekdar sürede iyi geldi yazarmısın lütfenn

kolaltı esmer olanlar genelde kılları sert olanlardır tıpkı benim gibi.3.seasnıma gittim lazere incecik tüy gibilerr leke falanda yok inanın..yaz gelmesini istemesdim kısa kolu giyince kolatım temiz olmasına ragmen siyah giib duruyordu..bakalım bu yaza öyle bi derdim olmadan gircem inş..kesinliklee kolatı için lazere gitmenizi tavsiye eidyorum.. en fazla 4-5 seasnta bitiyo fiyatıda çok pahalı bşy deil.2 ayda bir 60 tl ödüyorsunuz..ben bu derdi çektigim içinnn çok iyi anlıyorum vallaaa ..lazer süper süperr...

senin adına çok sevindim canımm gerçkten bende bu sorundan kurtulmayı istiyorum artık yaz gelmesini istemiyorum yhaaa:gitme:senağlama

senin adına çok sevindim canımm gerçkten bende bu sorundan kurtulmayı istiyorum artık yaz gelmesini istemiyorum yhaaa:gitme:senağlama

bayan olmak ne zor iş valla...bu lazere verdigim parayla neler neler yapardım inan..ama sonucunu alıyorum ya gözüme gelmio para...aman valla erkek olsak kıllı kıllıı gezerdikkaydirigubbakcemile3

X