Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin koltuk altin neden koyu sir agdadan dolayimi , eger oyleyse papayali sabun (papaTya degil) alip hergun koltuk altini o sabunla yikarsan aciliyor rengi.ben Turkiyedeyken kuafor sagolsun koltuk altima sir agdayi 10 kere yapistirip cekince yanmisti kapkara olmustu,her banyoda koltuk altima kese yapip sonra papayali sabunla yikamistim 1 ayda duzeldi sukur oyle kalacak diye cok korkmustum.
canım ben travozalü bahsettiğim kremle birlikte kullandım ama bana özellikle cilt rengimin düzelmesi için ilk kremi verdi doktor ikisini birden kullansan kullanacağını düşünmüştüm dene derim annem tek başına fuducini kullandı inanılmaz bi değişim yani
kolaltı esmer olanlar genelde kılları sert olanlardır tıpkı benim gibi.3.seasnıma gittim lazere incecik tüy gibilerr leke falanda yok inanın..yaz gelmesini istemesdim kısa kolu giyince kolatım temiz olmasına ragmen siyah giib duruyordu..bakalım bu yaza öyle bi derdim olmadan gircem inş..kesinliklee kolatı için lazere gitmenizi tavsiye eidyorum.. en fazla 4-5 seasnta bitiyo fiyatıda çok pahalı bşy deil.2 ayda bir 60 tl ödüyorsunuz..ben bu derdi çektigim içinnn çok iyi anlıyorum vallaaa ..lazer süper süperr...
senin adına çok sevindim canımm gerçkten bende bu sorundan kurtulmayı istiyorum artık yaz gelmesini istemiyorum yhaaa:gitme:senağlama