Benim 2 aydır koltuk altım ağrıyor görünürde birsey yok ama gecmeyince doktor meme usg istedi,bir sürü basit kist çıktı,fibrokistik meme dedi doktor koltukaltı ağrımın sebebi oymuşKızlar stresten koltuk ağrısı yaşayan oldu mu ?
Strese bağlı tanısı alan, benim sol koltuk altım ağrıyor, ve sol kürek kemiğime de vuruyor ağrısı
Bende meme mr ı çekildim sonuçları bekliyorum çok tedirgin şekildeBenim 2 aydır koltuk altım ağrıyor görünürde birsey yok ama gecmeyince doktor meme usg istedi,bir sürü basit kist çıktı,fibrokistik meme dedi doktor koltukaltı ağrımın sebebi oymuş
Çok geçmiş olsun ultrasonda ne görüldü niçin MR’a yollandınız?Bende meme mr ı çekildim sonuçları bekliyorum çok tedirgin şekilde
Ultrason çekilmiştim farklı hastanede reaktif görünümde lenf nodu denildi koltuk ağrısı için.Çok geçmiş olsun ultrasonda ne görüldü niçin MR’a yollandınız?
İnşallah çok önemli bir durum cıkmaz,çok gecmiş olsun.İçinizi ferah tutun.Ultrason çekilmiştim farklı hastanede reaktif görünümde lenf nodu denildi koltuk ağrısı için.
Sol koltuk altımda ağrı vardı.
Sağ meme de bi şikayetim yoktu brads3 dediler ona da.
Sonra şikayetlerim geçmeyince üniversite hastanesine gittim.
Elle muayene sonrası meme mr ı istendi sonucu bekliyorum
Merhaba, konuyu açalı zaman geçmiş inşallah görürsünüz mesajımı. Benimde geçen sene böyle bir ağrım oldu. Doktora gittim, meme usg çekildi. Önemli bir şey görmedi. Bir memede kistik bir oluşum vardı, düzgün şekilli önemli bir durum değil dedi. Zaten ağrı yapıyorsa ailende kanser geçmişi yoksa korkma dedi. Psikolojik olarakta olabileceğini düşünüyorum ben çünkü zorlu bir süreç geçirmiştim. Hastalık anksiyetesi var bende. Sürekli vücudumu tarıyordum bir şey var mı diye. Neyse doktor İlaç vs de vermedi. Doktora gittikten sonra kendiliğinden geçti. Bir yıl oldu şimdi yine bir ağrı mevcut koltuk altımda ve kolumda. Hafifte şişlik var görünüş itibari ile ama bir kist vs de elime gelmiyor. şu an yine psikolojik olarak zorlandığım bir dönem geçiriyorum, acaba stres kaynaklı mı diye düşünüyorum. Siz neler yaptınız hastalığınız ile ilgili? Stres kaynaklı mı acaba doktora gittiniz mi?Kızlar stresten koltuk ağrısı yaşayan oldu mu ?
Strese bağlı tanısı alan, benim sol koltuk altım ağrıyor, ve sol kürek kemiğime de vuruyor ağrısı
Hiç doktora gittiniz mi ?Arkadaşlar merhaba, bende de koltuk altı ağrısı var 1 hafta 10 gündür geçmedi. Sizlerin sonucu ne çıktı
Sizde de aynı durumlar varmış, çok geçmiş olsun.Hiç doktora gittiniz mi ?
Traş olunca belki tahriş olmuş olabilir. Ondan da oluyormuş. Silikon olayını bilmiyorum hiç yapmadım daha önceAlmanya’da yaşıyorum randevu aldım ama Haziran’ın sonunda randevum. Düşünmekten de deliye bağladımele gelen bi şişlik falan yok. Ama kürek kemiğimde yanma, kol altı ağrısı var ve sol memede sızı. Traş sonrası oldu bunlar bende.
Bir de memede silikonlar var 2 yıl olacak onunla mı alakalı diye de düşünüyorum
fibrokistik meme demiş olabilir miSizde de aynı durumlar varmış, çok geçmiş olsun.benim de silikon yapan doktorum bulgular kansere benzemiyor dedi, iltihap olabilir, fibromiyoloji gibi bi şey olabilir dedi.
Ay olabilirfibrokistik meme demiş olabilir mi
Hayır benimkinde hiçbir tanı yok. Olabilir öyle şeyler dedi eve geldimAy olabilirsiz yazınca baktım da ele gelen kitle belirtisi dışında tüm belirtiler bende var. sizin de bundan mı? Tedavisi nedir
bende de henüz yok, Türkiye’deki plastik cerrahi doktorumun ihtimali sadece.Hayır benimkinde hiçbir tanı yok. Olabilir öyle şeyler dedi eve geldimbende de kist yok ama ağrı ve hafif şişlik var. sizin nasıl?
Cıban cıkıyodueKızlar stresten koltuk ağrısı yaşayan oldu mu ?