Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Koltuk altı kesisi
- Konu Sahibi akrepkizi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- 21 Eylül 2011
- 167
- 21
- 123
ne zaman oldun canim? cok sevindim adina :)Ben ankarada ferruh bingüle koltuk altı kesisiyle oldum.325 cc moderate plus takıldı.sonucumdan çok memnunum
- 14 Mayıs 2014
- 192
- 91
- 98
Merhaba kızlar, bu forumda acaba koltuk altı kesisini seçen biri var mı diye sorucaktım ve eger varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Ben ankarada volkan tayfura oldum, ilk hafta biraz zorlansamda şuanda iyiki olmuşum diyorum :)
Teşekkür ederim canım.ben ekim sonunda oldum ameliyatımı.şeklinden ve boyutundan çok memnunumkesi izlerimde gittikçe daha iyi oluyor.beni izleyerek resimlerime bakabilirsin.
Canım koltukaltı ile kas altımı yapıldı? Ne kadar sürede iyileşmiş oldun?
Evet canım.koltukaltından kas altı oldum.ilk 3-4 günüm çok zor geçti.mutlaka yardım edecek biri olmalı bence.sonra epeyce rahatladım.1 haftayı geçirdikten sonra kendimi zorlamamak koşuluyla tüm işlerimi yapmaya başladım.ağır kaldırmamaya ve kollarımı çok yukarıya kaldırmamaya dikkat ettim sadece.Canım koltukaltı ile kas altımı yapıldı? Ne kadar sürede iyileşmiş oldun?
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
- 2 Mayıs 2015
- 124
- 80
- 18
selam lıbra benide ızleyebılırmısın.moderate olucakmısım bende .hıgh profıle gore daha basıkmı oluyo goruntu yoksa dahamı doğal duruyoTeşekkür ederim canım.ben ekim sonunda oldum ameliyatımı.şeklinden ve boyutundan çok memnunumkesi izlerimde gittikçe daha iyi oluyor.beni izleyerek resimlerime bakabilirsin.
İzliyorum canımselam lıbra benide ızleyebılırmısın.moderate olucakmısım bende .hıgh profıle gore daha basıkmı oluyo goruntu yoksa dahamı doğal duruyo
- 14 Ocak 2014
- 276
- 75
- 68
- 34
Canim nasil son durumun? :)) Memnunsun degil mi?Ben ankarada volkan tayfura oldum, ilk hafta biraz zorlansamda şuanda iyiki olmuşum diyorum :)
- 14 Mayıs 2014
- 192
- 91
- 98
Canim nasil son durumun? :)) Memnunsun degil mi?
iyim canım sağol, herşey yolunda şükür bir şikayetim yok :) sen nasılsın?
- 14 Ocak 2014
- 276
- 75
- 68
- 34
Cok sevindim canim ben de iyiyim sukur :)iyim canım sağol, herşey yolunda şükür bir şikayetim yok :) sen nasılsın?