• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altı kesisi

akrepkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
167
21
123
Merhaba kızlar, bu forumda acaba koltuk altı kesisini seçen biri var mı diye sorucaktım ve eger varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Merhaba kızlar, bu forumda acaba koltuk altı kesisini seçen biri var mı diye sorucaktım ve eger varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Ben ankarada volkan tayfura oldum, ilk hafta biraz zorlansamda şuanda iyiki olmuşum diyorum :)

Canım koltukaltı ile kas altımı yapıldı? Ne kadar sürede iyileşmiş oldun?
Evet canım.koltukaltından kas altı oldum.ilk 3-4 günüm çok zor geçti.mutlaka yardım edecek biri olmalı bence.sonra epeyce rahatladım.1 haftayı geçirdikten sonra kendimi zorlamamak koşuluyla tüm işlerimi yapmaya başladım.ağır kaldırmamaya ve kollarımı çok yukarıya kaldırmamaya dikkat ettim sadece.

Bu forumda Volkan Beye ameliyat olan birini buldum nihayet.Lütfen beni bilgilendir arkadaşım.Hatta bu başlıkla konu bile açtım.Kimse yazmadı.

Teşekkür ederim canım.ben ekim sonunda oldum ameliyatımı.şeklinden ve boyutundan çok memnunum:nazar:kesi izlerimde gittikçe daha iyi oluyor.beni izleyerek resimlerime bakabilirsin.
selam lıbra benide ızleyebılırmısın.moderate olucakmısım bende .hıgh profıle gore daha basıkmı oluyo goruntu yoksa dahamı doğal duruyo

Back