- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
koltuk altı kararması,lazerle leke tedavısı dısın da hıc bır sekıl de kaybolmaz .
o yuzden hıc olur olmaz seylerı surup de daha da mahvetme derım benım gıbı .
ben de koltu altı bolgemde kı kararmadan sıkayetcıydım .
ustelık cok da kararma yoktu kafayı taktım ya bır kere .
neyse expıgment gıbı soyucu kremlerı tavsıye uerıne kullanmaya basladım .
kullanmaz olaydım .daha da mahvettım o bolgemı .
bu kremlerı kullanırken once kıpkırmızı olup soyulma baslıyor .
kı olagan bır durum du zaten ,soyulacagını bılıyordum .ama oyle bır agrılar
basladı kı koltuklatımı kapatamıyordum .neyse agrısı sızısı gectı .
ama o soyucu kremler koltuklatımı oyle bır soydu kı ,kocaman kaverengı gıbı bır lekemle
basbasa kaldım .aman dıyorum sakın .boyle soyucu kremlerden uzak dur .
arkadasın bırı travazol krem onermıs canım o krem mantar kremı kasıntıyı onler beyazlatmaz malum yerleri :)
arkadaşım bende bu dertten çok sıkılıyorum.buradaki topiklerden bi ilacın çare olduğunu okudum aldım kullanıyorum..kullandığım zaman çamaşırımda kahverengi lekeler oluyo 1 hafta oldu kullamaya başlayalı şu an gözle görülür bi açılma yok ama düzenli kullanıcam işe yaradığı lekelerden belli.ilacın adı expigment bi dene istersen
Expigmenti cildiye uzmanı yüzümdeki lekeler için önermişti. Ama ben düzenli kullanmadım. Kullananlar işe yaradığını söylüyor ama kremi kullandığın zaman güneş ışınlarından uzak durman lazım. Ben gece yatarken sürüyordum. Sabahta tertemiz yıkıyordum. Ama dediğim gibi düzenli kullanmak lazım. Bu yıl tekrar denemeyi düşünüyorum. Yüzüme bile kullandıysam koltu altı için neden olmasın.
Yukarda arkadaşın bitanesi soyuldu felan demiş ama benim yüzümde hiç bişey olmadı. Belki onun ki yanlış kullanımdan olabilir. Ama ilaç cilt lekeleri için yapılmış bir ilaç.
arkadaşlar koltuk altı kararmalarının kullandığınız içinde alüminyum tuzu içeren koltuk altı deodoratları veya roll on lardan kaynaklandığını duymuştum. alümiyum tuzu içermeyen ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim.
Kızlar doğal yağlar deneyeniniz oldu mu? Yanılmıyorsam üzüm çekirdeği yağının bu problem için tavsiye edildiğini okumuştum,bir araştırın.buğday yağı da cilt rengini dengeliyormuş.cilt bakımı,vücut bakımı,evde yapılabilen doğal bakımla alt forumlarına bakın biraz,Çok faydalı bilgiler var,olmadı aktarlara sorun.hem ucuz hem zararsız şeyler denemiş olursunuz
kızlar bende aynı dertten muzderibim hatta genital bölgemde de var ama doktora gittim hem agda ve epilasyon aleti yapıyor dedi hem de bikini bölgesi havasz kaldıgı için vede sürtünmeden oluyor dedi. bir krem verdi adını tam hatrlamıyrm suan düzenli kullanmadım ama biraz gecmişti. artık düzenli kullncam yazın bu kremler sıcaktan cildi tahriş eder dedi. her aksam koltukaltını temzleyp sür ince tabaka halinde demişti. sabah da temz sabunlu suyla yıkanacak cildi soyuyor kızarma olabilir ince tabaka halinde sürün ve de bu kremleri kullanırken kesinlikle roll on yada deodorant kullanma demişti bana.
onu kullanıp deodorant ya da roll on sıkarsanz tahriş olur daha da. onun yerne bebek pudrası sürün derim.
bende havalar tam ısınmadan düzenli kullnmaya baslıcam.umarım bu dertlerden kurtuluruz..
canım aynen bu dert çok kötü ya hele bir de yaz gelince daha da kötü oluyor :/ yarın dışarı çıkmışken bir de pudra alayım ben de o halde roll on çok kullanırım ben normalde kremin adını hatırlamıyorum dmeişsin cnaım ama evde felan varsa ya da bulursan burada paylaş olur mu
havuza veya denize uzun süreli girildiğinde özelikle haftada bir hamama giderseniz süper oluyoda işte sürekli yapmak yanı su ve kese rengini bayağı açıyo hergün sürekli keselemekde açıyor ama bu yağları tam olarak kulanan bir arkadaş varsa isimleri ile yazarsa memnun olurum
işten eve gidince bakar yazarım canım yarın . bende düzenli kullancam da yazın bu kremler sıcaktan daha da tahris edebiliyor o yüzden havalar iyice ısınmadan düzenli kullanmak gerek. evet bende roll on cok kullanıyorum ama o tuz biber oluyor pudra bir nebze kuru tutuyor. hatta banyodan sonra bir tutam karbonatı elini ıslatıp sür koltuk altına ter kokusunu da önlüyormus.bende bunu uygulucam artık ardından da pudra sürerim. hem kremle tedav,i etmeye calısıp koku olmasın diye roll on sürünce hic bi anlamı kalmıyo cünkü.. ahhh ahh nedir bu bayanların derdi yaa
deniz anca yazdan yaza sürekli gidilemiyor işte malesef kışında zaten ders yoğunluk yani ayda 1 bile fırsat kalmıyor havuz ve hamama. Yağları ben alacağım bu hafta başlayacağım sizlere belirtirim ama kullananlar varsa onlar da belirtirse iyi olur evet
canım mutalaka yaz sonuçlarını ona göre uyguluyalım hangi yağlar olduğunu biliyorumusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?