Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltuğu çok beğendim ama...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kanatsizmelek_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
42
3
35
Arkadaşlar, bir koltuk beğendim her şeyiyle tam aradığım gibi ama,
Koltuğun ölçüleri söyle;
Derinliği:103
Yüksekliği:95
Uzunluğu:247
Kapılarımın ölçüsü bu ölçülerden küçük
En küçük kapımın eni:78
Evime nasıl girer hiçbir fikrim yok. Bu yüzden çok üzüldüm sizlerden fikir almak istedim. Daha önce böyle bir sorun yaşadınız mı? Nasıl girebilir evime?

canım kaçıncı kattasın?
bizim müstakilde kapıdan sığmayanları balkondan aldık

O zaman geçmez canım.

Hesabı şöyle; koltuğun sırtının yüksekliği (95cm) kapının genişliğinden (78cm) büyükse, koltuğun genişliğinin (103 cm) kapının genişliğinden (78 cm) dar olması gerekir. Sizde bu durumda olmadığı için yani koltuğun derinliği 103 iken kapının genişliği 78 olduğu için sığmaz.

Eğer hem koltuğun derinliği hem de sırtının yüksekliği kapının genişliğinden büyükse, koltuğun boyuna bakmak gerek. Koltuğun boyunun (247 cm) kapının boyundan kısa olması gerekir. Genelde kapılar 220 cm civarıdır. O sebeple bu şekilde de geçmez.

Canım benim bu koltuğu eve sokmanın imkanı yok :KK70:

Benimle aynı konudan şikayetçi olan var mı ? Kapının kasasını sökmeyi deneyenler var mı aranızda????? ve başarılı olanlar veya olmayanlar?:KK43::110:

O koltuklar ne kadar kalin olursa olsun mobilyacılar onu odaya sokar.her serin bir tekniği var onlar halleder

çok beğendiysen, pimapenci getirip camlarından birini söktürebilirsin, taşıma işlemi bittikten sonra geri yerine takıp giderler..

O koltuklar ne kadar kalin olursa olsun mobilyacılar onu odaya sokar.her serin bir tekniği var onlar halleder
:) olmayacak dua ya amin demeyin. Kapının önünde bırakıp giderler sonra mobilyalarınızı kendiniz içeri almak zorunda kalırsınız.

X