- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
- Konu Sahibi adelebeyin
Yaş kaç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madem o kadar utaniyorsan " aay hay allah visne suyu döktüm de"Hergün bindiğim servisin koltuguna adet kanı bulaştı napıcam ben şimdi yaa benim oldugumu anlarlarsa felaket zaten genelde oraya oturuyorum cunku rezıl oldum (
çıkarabılırmıyım onu acaba. servıscıyede yazk oldu ooff off
pantolonm koyu renktı o konuda sıkıntı yokO leke bulaşınca ilk kalktığında arkanada leke bulaşmıştır, umarım onu goren olmamıştır. O daha kotu
Gelişmeleri merak ettim doğrusu
Ben de bunu diyecektim. Lekeyi lekeyle kamufle etme yontemi
İnsallah koltuklar açik renk degildir?
Islak mendıle onceden sıvı sabun sık sıl cıkar.Hergün bindiğim servisin koltuguna adet kanı bulaştı napıcam ben şimdi yaa benim oldugumu anlarlarsa felaket zaten genelde oraya oturuyorum cunku rezıl oldum (
çıkarabılırmıyım onu acaba. servıscıyede yazk oldu ooff off
Oooo o servise senden başka kaç kişi oturuyor dur bir bilsen. Bir servis aracı en az3 ayrı yerin servisini taşıyor. Düğünü derneği derken. Öyle ince ince de bakmazlar yani. Oyyy bazen bende lekeler gorurum kötü hiss3derim otururkenkendi silmiyorda temızlık yaptrr falan extradan ne bliyim çıkarmı ıslak mendılle. onu da biri görmeden nasıl yapcam blmmıorm ya erkekte var servıste