koltuğa kan bulaştı :((

Hergün bindiğim servisin koltuguna adet kanı bulaştı napıcam ben şimdi yaa benim oldugumu anlarlarsa felaket zaten genelde oraya oturuyorum cunku rezıl oldum :KK43:(
çıkarabılırmıyım onu acaba. servıscıyede yazk oldu ooff off :KK43:
Madem o kadar utaniyorsan " aay hay allah visne suyu döktüm de" :KK33:

O leke bulaşınca ilk kalktığında arkanada leke bulaşmıştır, umarım onu goren olmamıştır. O daha kotu
pantolonm koyu renktı o konuda sıkıntı yok :KK70:

Gelişmeleri merak ettim doğrusu :-)

hcbısey yapmadım bsey yapsam bırı gorucektı cunku. neyse cuma bitti kmse dıkkat etmemıstr zaten haftasonu olms sanar herkes pazartesı :KK70: koltuklar zaten derıymıs ustundekı doseme cıkabılen bıseyms bugun dıkkat ettm cıkmayacak bsey degıl yanı

Ayyyy aynı Şey benim de başıma geldi arkadaşın arabasina bulaştı tam iniyordum ki bi koltuğa bakayım dedim o da ne 1 tl para gibi yuvarlak çıkmış oraya şimdi ben ne yapıcam kızla da samimi değilim öyle geçerken yoldan almıştı ama arabasina da kimsenin binmedigini gözü gibi baktığını çok iyi biliyorum ne yapacağım şimdi benim öyle vişne suyu dökme gibi bir şeyim de olamaz ama çikolata mantıklı geldi sorarsa belki kızın çikolata sürmüştür derim inkar ederim ne uydurucam tüh ben olduğum bariz belli

Hergün bindiğim servisin koltuguna adet kanı bulaştı napıcam ben şimdi yaa benim oldugumu anlarlarsa felaket zaten genelde oraya oturuyorum cunku rezıl oldum :KK43:(
çıkarabılırmıyım onu acaba. servıscıyede yazk oldu ooff off :KK43:
Islak mendıle onceden sıvı sabun sık sıl cıkar.

benim de evin koltuğuna geçmiş ti ay bide eşim görmüştü utançtan kıpkırmızı olmuştum :KK17:

kendi silmiyorda temızlık yaptrr falan extradan ne bliyim çıkarmı ıslak mendılle. onu da biri görmeden nasıl yapcam blmmıorm ya erkekte var servıste :KK43:
Oooo o servise senden başka kaç kişi oturuyor dur bir bilsen. Bir servis aracı en az3 ayrı yerin servisini taşıyor. Düğünü derneği derken. Öyle ince ince de bakmazlar yani. Oyyy bazen bende lekeler gorurum kötü hiss3derim otururken

X