koltuğa kan bulaştı :((

Bence kahve yada visne suyu dokme. Iste o zaman adam araca elinde içeceklerle binip dikkatsizlikten is cikardigini dusunur. Ben olsam soylerdim bunda utanılacak birsey yok herkes varlığını o kanin varligina borclu. Eger yok kesinlikle soyleyemem diyorsan da hicbirsey yapma. Adamin tek isi sizi getirip goturmek degildir heralde. Ayni aracla bir suru servis yapiyordur. Kimse senden oldugunu iddia etmez

mumkun degıl soyleyemme dogru soyluyorsun aslında. ıslak mendılle deneyeym olmadı hc dokunmam. illakı baska servısıde vardr heralde sadece bzm şırketn ısını yapmıyodr sanırm .

mumkun degıl soyleyemme dogru soyluyorsun aslında. ıslak mendılle deneyeym olmadı hc dokunmam. illakı baska servısıde vardr heralde sadece bzm şırketn ısını yapmıyodr sanırm .
islak mendille deneme. Hem kurumus kan onunla kesinlikle cikmaz, hem dagilma ihtimali var hemde bu sefer senin oldugun silme cabandan anlasilir. Eger soyleyemeyeceksen tek care binince aa burasi kirli deyip baska yere oturmak ve caktirmamak.

Çok mu bulaştı kan eger çok belli değilse hiç Oral'ı olma bence ne bileyim sonuçta servis aracı sadece sen oturmuyorsundur oraya olabilir yani kan da olsa insanlık hali kendini sıkmaya değmez

Bence islak mendille deneme daha kotu olur.
Bide cok mu buyuk leke?
yanı buyuk sayılır cok kucuk degıl maalsef

islak mendille deneme. Hem kurumus kan onunla kesinlikle cikmaz, hem dagilma ihtimali var hemde bu sefer senin oldugun silme cabandan anlasilir. Eger soyleyemeyeceksen tek care binince aa burasi kirli deyip baska yere oturmak ve caktirmamak.
çaktrmadan sılmeye calıscam. eger sılemezsem oturmucam artk oraya. ıns adam yakın zamanda temızlettırr aracı

Çok mu bulaştı kan eger çok belli değilse hiç Oral'ı olma bence ne bileyim sonuçta servis aracı sadece sen oturmuyorsundur oraya olabilir yani kan da olsa insanlık hali kendini sıkmaya değmez

ne bıleym canım sıkıldı genelde oraya oturuyodm cunku

Asetonla kan çıkabiliyor bazen. Denemiş ve onaylanmıştır ben tarafından :)) ama her kumaş türü için geçerli değil bu biraz daha özen göstererek aseton, pamuk ve üstüne ıslak mendille çıkarabilirsiniz.

Canım evde bi beze biraz kosla dok nasılsa renk soldurmuyor kurusa bile çıkarıyor

eğer ki sıcağı sıcağına yapsaydın islak mendille kesin çıkardı ama yarın için aynı şeyi söyleyemiycem malesef.sonuçta kan orda kurumuş artık.serviste yanında başka biri oturuyormu.yani onun yanında nasıl sileceksin? hem o koltukta ancak sen mi oturuyorsun başka biri asla oturmuyor mu? ben olsam belli etmem.hatta servise bindiğimde kendimi bilmemezliğe vurarım ve "amann burası ne böyle"derim.

Uzeriniz hangi renkti siyah olsaydi bari koyuyla koltuk rengi fazla belli olmaz yarinda hafif islak mendille dagitmadan silersin

Başka yere otur artık hiçbirşey yokmus gibi

Servis sadece sizin şirketi mi taşıyor?

Yorumları okumadan yazınca böyle oluyor işte. Boşuna üzülme yarın o koltuk eminim temizlenmiş olur. Leke duruyorsa buraya ne dökülmüş dersin temizlemeye çalışırsın.

O leke bulaşınca ilk kalktığında arkanada leke bulaşmıştır, umarım onu goren olmamıştır. O daha kotu

regl olabilmek dünyada bir kadının şükretmesi gereken güzel bir olay. Allahın kadına bir armağanı bunda utanılacak rezil olacak bir durum yok tatlım. takma kafana. ne güzel adet oluyorsun bu da doğurkan olma olasılığını arttırıyor ve vücudun her ay seni anneliğe hazırlamak için bunu yapıyor. )) bence rezillik yok...

kan kuruyunca koyu renk oluyor. çikolata bulaşmışta sanabilirler. çikolata adet kanından daha yüksek ihtimal.

adet kanı oldugu kimsenin aklına gelmez ki utanır insan haklısınız böyle bir durumla benle gündeme gelmek istemezdim serviste ama ben olsam koltugun renginde bir kalem ya da boya oje mürekkep vs boyardım koltukla aynı renkte durur dikkat çekmezdi en azından anlaşırsa başka bir şey sanarlar ya da ojemi yeni sürmüştüm bulaşmış dökülmüş vs dersin :)

Servise binerken elinde bardak içinde kahve olsun, yanlışlıkla döküver. Hay Allah kahve döküldü diye ıslak mendili çıkar, leke çıkana kadar çabala artık.
Aklıma başka bir şey gelmedi
Ben de bunu diyecektim. Lekeyi lekeyle kamufle etme yontemi
İnsallah koltuklar açik renk degildir?

nar suyu alıp bin servise ve yanlışlıkla dök koltuga arada karışır bari.
bindiginde silinmiş bile olabilir. başka yere otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…