- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
-
- Konu Sahibi adelebeyin
Bence kahve yada visne suyu dokme. Iste o zaman adam araca elinde içeceklerle binip dikkatsizlikten is cikardigini dusunur. Ben olsam soylerdim bunda utanılacak birsey yok herkes varlığını o kanin varligina borclu.Eger yok kesinlikle soyleyemem diyorsan da hicbirsey yapma. Adamin tek isi sizi getirip goturmek degildir heralde. Ayni aracla bir suru servis yapiyordur. Kimse senden oldugunu iddia etmez
islak mendille deneme. Hem kurumus kan onunla kesinlikle cikmaz, hem dagilma ihtimali var hemde bu sefer senin oldugun silme cabandan anlasilir. Eger soyleyemeyeceksen tek care binince aa burasi kirli deyip baska yere oturmak ve caktirmamak.mumkun degıl soyleyemme dogru soyluyorsun aslında. ıslak mendılle deneyeym olmadı hc dokunmam. illakı baska servısıde vardr heralde sadece bzm şırketn ısını yapmıyodr sanırm .
yanı buyuk sayılır cok kucuk degıl maalsefBence islak mendille deneme daha kotu olur.
Bide cok mu buyuk leke?
çaktrmadan sılmeye calıscam. eger sılemezsem oturmucam artk oraya. ıns adam yakın zamanda temızlettırr aracıislak mendille deneme. Hem kurumus kan onunla kesinlikle cikmaz, hem dagilma ihtimali var hemde bu sefer senin oldugun silme cabandan anlasilir. Eger soyleyemeyeceksen tek care binince aa burasi kirli deyip baska yere oturmak ve caktirmamak.
Çok mu bulaştı kan eger çok belli değilse hiç Oral'ı olma bence ne bileyim sonuçta servis aracı sadece sen oturmuyorsundur oraya olabilir yani kan da olsa insanlık hali kendini sıkmaya değmez
Canım evde bi beze biraz kosla dok nasılsa renk soldurmuyor kurusa bile çıkarıyorHergün bindiğim servisin koltuguna adet kanı bulaştı napıcam ben şimdi yaa benim oldugumu anlarlarsa felaket zaten genelde oraya oturuyorum cunku rezıl oldum(
çıkarabılırmıyım onu acaba. servıscıyede yazk oldu ooff off
Hergün bindiğim servisin koltuguna adet kanı bulaştı napıcam ben şimdi yaa benim oldugumu anlarlarsa felaket zaten genelde oraya oturuyorum cunku rezıl oldum(
regl olabilmek dünyada bir kadının şükretmesi gereken güzel bir olay. Allahın kadına bir armağanıHergün bindiğim servisin koltuguna adet kanı bulaştı napıcam ben şimdi yaa benim oldugumu anlarlarsa felaket zaten genelde oraya oturuyorum cunku rezıl oldum(
Ben de bunu diyecektim. Lekeyi lekeyle kamufle etme yontemiServise binerken elinde bardak içinde kahve olsun, yanlışlıkla döküver. Hay Allah kahve döküldü diye ıslak mendili çıkar, leke çıkana kadar çabala artık.
Aklıma başka bir şey gelmedi