- 4 Ağustos 2013
- 314
- 50
-
- Konu Sahibi adelebeyin
kendi silmiyorda temızlık yaptrr falan extradan ne bliyim çıkarmı ıslak mendılle. onu da biri görmeden nasıl yapcam blmmıorm ya erkekte var servısteIslak mendille vs. Silin?
Servisciye neden yazik olsun kendi silmiyordur koltuklari.
yarın sileblrm kurumus olucak ıslak mendılle cıkarmıkı daha da kotu olmasınBence ıslak mendil al dene oldugu kadar boyle seyler bana gayet normal gelir her kadının basına geldigi icin bu kadar utanmayın bence ortaokuldayken bize regli tanıtıp sonra ped dağıttıklarında sınıftaki çocuklardan saklama çabalarımız geldi aklıma
Kurumuş kan, zor temizlenir. Beyaz sirkeli (elma sirkesi )ve suyla bezi ıslat sonra leke olan yeri ov. Sade suyla zorlanırsın..
servisteyken nasıl yapacagımkı onu erkekte var servısteıslak mendılle cıkmazmı
Servise binmeden 5 dk kala hazırlasan bezi? Islak mendilin daha da büyütmesinden tedirgin oldum
gören olmus mdur ondan suphelıyıım. vişne suyu mu alsm kı aynı lekeyı bırakmazmı ikisiruj sürer gibi yap ruju kucağına düşür bi şekilde ay rujum düştü koltuğa bulaşmış falan diye bahaneyle sil hiç silememekten iyidir
olur ya yeter ki sil bi şekildegören olmus mdur ondan suphelıyıım. vişne suyu mu alsm kı aynı lekeyı bırakmazmı ikisi
Servise binerken elinde bardak içinde kahve olsun, yanlışlıkla döküver. Hay Allah kahve döküldü diye ıslak mendili çıkar, leke çıkana kadar çabala artık.
Aklıma başka bir şey gelmedi
vişne suyunu dusundum ben ama olmmazmı
Olur her türlü gideri var
of ya derrtsız basıma dert açtım çıkmazsa nolcakk??
Sen vişne suyunu dök, kan olduğu belli olmaz zaten. Çıkmazsa yıkatır, niye bu kadar dert ediyorsunuz anlamadım?
Valla o kadar dert olunacak şeyler varken bu gülüp geçilesi bir olay. Boşver çıkmazsa seni öldürecek halleri yok.