Kolon grafisinden sonra megakolon değil dediler ama kakasını yapamıyor halaa. 2-3 günde bir nadiren kendisi yapıyor yapmazsa da fitil veriyorum fitili verir vermez yapıyor. bebeğim şu anda 4,5 aylık oldu çok şükür kilosu falan iyi ama kaka ve gaz bizi çok yoruyor.
Altı aya kadar gaz sancısı normal kakasıda 10gün yapmazsa sıkıntı takipte ol altın rengi kusma ateş olursa götür acile bize tanı konulmadan önce böyle demişlerdi. Kusunca yattık hastanede 6 günlüktü. 2-3 günde yapmazsa fitil kullanma bence alışır hep fitil ister sonra tembelleşir ve hiç yapmaz kendi kendine. Umarım düzene girer ve hiç sıkıntısı kalmaz kızınızın
İnşallah canım... egitimini verirler hastaneden çıkmadan çok iyi gözlemle aklında bi soru işareti kalmasın uzun bi süreç temizliği çok önemli. İnşallah geçip gidecek böyle düşün biz hiç böle bişe duyup görmemiştik bnm psikolojim mahvolmuştu çok şükür sıkıntı yaşamadan atlattık. Benide kuzunun durumu hakkında arada bilgilendir olurmu özel msjdanda yazabilirsin
. Merhaba ben Seda size mesaj atmayı denedim ama bir türlü beceremedim. Anca buraya yazabildim Benim oğlumda megakolon tedavisi gördü bitti çok şükür ama bazı şikayetlerimiz var hala. Aynı tedaviyi gören başka kimse bulamadım yaşadıklarımız normal mi değil mi bunu öğrenmek istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz acaba sizin çocuğunuz nasıl tamamen normal hayatına dönebildi mi?
. Merhaba ben Seda size mesaj atmayı denedim ama bir türlü beceremedim. Anca buraya yazabildim Benim oğlumda megakolon tedavisi gördü bitti çok şükür ama bazı şikayetlerimiz var hala. Aynı tedaviyi gören başka kimse bulamadım yaşadıklarımız normal mi değil mi bunu öğrenmek istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz acaba sizin çocuğunuz nasıl tamamen normal hayatına dönebildi mi?
Tabiki yardimci olurum benim oglum cok sukur normale dondu bi sikintimiz yok ama son ameliyat sonrasi bir senemiz sıkıntılıydi ne gibi sikayetleriniz var
Çok teşekkür ederim. Son ameliyatı olalı Bizimde 1 sene oldu oldu. Şuan oğlum 3 yaşında ama kakası hala cıvık. Birde duruma alışamadığından uyuyunca yapıyor kakasını. Ayıkken tutuyor. Bunun da etkisiyle karnı çok şişiyor. Bir süre önce kontrole götürdük kolon grafisi çektiler bağırsağa bağlı birşey çıkmadı ama bir gaz birikimi var. Onun için gastroyla görüşmemiz gerekiyor. Siz bu şekilde şeyler yaşadınız mı?
Çok teşekkür ederim. Son ameliyatı olalı Bizimde 1 sene oldu oldu. Şuan oğlum 3 yaşında ama kakası hala cıvık. Birde duruma alışamadığından uyuyunca yapıyor kakasını. Ayıkken tutuyor. Bunun da etkisiyle karnı çok şişiyor. Bir süre önce kontrole götürdük kolon grafisi çektiler bağırsağa bağlı birşey çıkmadı ama bir gaz birikimi var. Onun için gastroyla görüşmemiz gerekiyor. Siz bu şekilde şeyler yaşadınız mı?
Bizim sıķıntımız kabızlık ve pisik oldu. Sizin tutma probleminizde tuvaleti ogrendikten sonra gecer insallah bizim icin cok buyuk rahatlik oldu. Butun sıkıntılarımızı atlattik. Yavas yavas insallah duzene girer.