• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kolonoskopi yaptıranlar lütfen yardım!!

elizzsa

gecer mi bunlar?
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
679
33
98
Gaziantep
Yarın kolonoskopi yapılacak nası bi işlem acıyor mu lütfen
bilgi verin çok korkuyorum

Son düzenleme:
Merhaba canim,

Bendede bu sikayet vardi tabii netten okudugumuz seylerde kabus gibi cokuyor insanin uzerine. Ama her zaman korkulacak birsey var anlamina gelmiyor bu tarz seyler.
1 gun once sadece yogurt yemistim ve su icmistim, bagirsaklarim temizlensin diye. bir gece oncesindede musil ictim yogurda katip tekrardan.

Musil ise yaradi ve bagirsaklarim temizlendi…daha sonra hastanede tekrardan makattan boyle siringa gibi birseyle iceriye sivi verdiler ve tekrar tuvalet ihtiyacim olustu…kalan artiklar temizlendi. Tekrar tekrar tuvalete gittim tabii. Kulaga igrenc gelsede normal bunlar.

Daha sonra ise gercek arastirmaya girdim…hava ve su verdiler makattan bir boru yardimiyla…garip bir his ama basa cikilmayacak birsey yok telas etme…
Belli bir yere kadar giriyorlar boruyla ve borunun ucunda kamera var ve sende karsidaki ekrandan izleyebiliyorsun bagirsaklarini hatta…

Iceriye hava ve su girdiginde garip bir his olusuyor insanda surekli gaz cikarmak zorunda kaliyorsun mecburen cunku iceriyede hava gonderiyorlar…bunda utanilacak birsey yok…kendini sIkmadan atlatirsin insaAllah… ( yalnız bu ben değilim makattan kan gelme başlığında başka bir arkadaşınn. geçmiş olsunn.)

Back