• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolonoskopi ve Endoskopi Olanlar

Okyanus73168685

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
369
53
48
43
Merhaba
Ben de bir çok kişi gibi kolonoskopiden korkuyorum hem içilen ilaçlar hem narkozdan korkuyorum.
Tecrübesi olanlar lütfen yazabilir mi
Çok minnettar olurum

Benim annem babam oldular genel anestezi ile. İşlem kolay geçti ikisinin de. Pek zorlanmadılar. Son gece su tarzı bir sıvı içiyorsun. Onun dışında zorluğu yok. Başkent üniversitesi hastanesi Prof Haldun Selçuk yaptı

Merhaba
Ben de bir çok kişi gibi kolonoskopiden korkuyorum hem içilen ilaçlar hem narkozdan korkuyorum.
Tecrübesi olanlar lütfen yazabilir mi
Çok minnettar olurum

Ben evde geçirmedim hastahanede yattım hem tıbbi tedavi almam gerekiyordu. Çok rahat geçirdim çünkü açlık için serum takıldı. Fakat sonrasında narkoz beni sarstı. Biraz halsiz kalmıştım
Tam anestezi aldim durumum kötüydü o an ameliyata donebilirdi sadece buna odaklanmistim
İlaçlar kötü değil daha doğrusu 1 i kötü onu icer içmez çıkardım bir daha vermediler
İlaçlı tomografi de çekilmişti o çok kötüydü
Iceri alındıktan sonra ztn personel rahatlatıyor rüya gibi geliyor çok geçmiş oldun yatabilirseniz o daha iyi olur

Ben evde geçirmedim hastahanede yattım hem tıbbi tedavi almam gerekiyordu. Çok rahat geçirdim çünkü açlık için serum takıldı. Fakat sonrasında narkoz beni sarstı. Biraz halsiz kalmıştım
Tam anestezi aldim durumum kötüydü o an ameliyata donebilirdi sadece buna odaklanmistim
İlaçlar kötü değil daha doğrusu 1 i kötü onu icer içmez çıkardım bir daha vermediler
İlaçlı tomografi de çekilmişti o çok kötüydü
Iceri alındıktan sonra ztn personel rahatlatıyor rüya gibi geliyor çok geçmiş oldun yatabilirseniz o daha iyi olur

Peki Özel değilse durumum kötü dediniz ya her an ameliyata dönebilir dediniz Ne gibi bir durum vardı ki o şekilde yapıldı

Çok ağrı çekiyordum önce ilaç başladılar kesilmedi ateş basladi kalin bagirsakta ödem gözüküyor dediler ama yirtiktan korktular doktorum çok iyiydi o akşam tedavi ile hem enfeksiyonu bitirdi hem sorunu buldu.

Çok ağrı çekiyordum önce ilaç başladılar kesilmedi ateş basladi kalin bagirsakta ödem gözüküyor dediler ama yirtiktan korktular doktorum çok iyiydi o akşam tedavi ile hem enfeksiyonu bitirdi hem sorunu buldu.
Çok çok geçmiş olsun geç gördüm mesajı
Ağrınız tam olarak neredeydi
Beni karnımın sağ alt kısmında leğen kemiğinin üst kısmı

Back