• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kolonoskopi olucam.kızlar yardım

buzuldunya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
139
27
28
42
yarın kolonoskopi olucam.müshil ilacı yazdı doktor.3 kutu.saat.5.saat 9.saat 1 de.kolonoskopi olan yada bu konuda bilgisi olan varmı..saat 9 da olanı içtim çok susatıyor.saat 1 de içtikten sonra su içmeliyim.sabahda genel anestezi olucam.bilgisi olan lütfen cevap yazabilir mi

Bağırsaklarınız boş olacak ve aç da olacaksınız işlemden önce. Dolayısıyla biraz halsiz başlayacaksınız muhtemelen işleme. Anesteziyle acı, ağrı pek olmasa da probun giriş ve çıkışları rahatsız edebilir diye biliyorum. yanınızda bir refakatçi olursa iyi olur, işlemden sonra anestezinin de etkisiyle bir süre dinlenmeniz lazım. Mümkün olduğunca rahat olmaya çalışın, belki nefes egzersizi sizi rahatlatır. Geçmiş olsun

tesekkür ederim.anestezi alıcam için yemek yemiyorumda su içilmez mi acaba.allah kimseyi çaresiz bırakmasın

su içilebilir eğer size aksini söylemedilerse ama zaten aç karnına su içerseniz mideniz bulanabilir. Barsak temizliği için ilaçları ne sıklıkta kullanacağınızı zaten ilk mesajda yazmıştınız. Her gün o kadar çok hasta oluyor ki bu işlemi normal görün o yüzden ve biraz rahatlayın. Çok kasmaya da gerek yok amaç barsaklarınızın boş olması. Zaten muhtemelen dışkınız sıvıdır ve hissedersiniz az çok.

rahat olmaya çalışıyorum da olmuyor.yaşayan bilir.yanlışmı biliyorum anestezi veriliceği zaman 12 saat bişey yiyip içilmez.ondan biraz sıkıntı ettim doktorda bişey söylemeyince ondan

rahat olmaya çalışıyorum da olmuyor.yaşayan bilir.yanlışmı biliyorum anestezi veriliceği zaman 12 saat bişey yiyip içilmez.ondan biraz sıkıntı ettim doktorda bişey söylemeyince ondan
Ben yaptırmadım ama ailemden çok kişiye ya refakat ettim, yanında bulundum. Aç olacaksınız evet ve çok susamadıkça su da içmeyin ama öyle milimetrik düşünmenize de gerek yok. Lavmanlarınızı yaptıysanız şimdi güzelce uyuyun ve kan aldırmak gibi basit bir işlemden geçeceğiniZi düşünün. Zaten anestezinin etkisiyle rahatsızlık fazla hissetmezsiniz.

Ameliyat dozunda anestezi verilmeyecek size. Dolayısıyla su içmeniz de komplikasyona sebep olmaz. İlaçları tamamen eksiksiz şekilde için ve suyu da çok fazla abartmayın yine de. Geçmiş olsun.

Back