B betusssjd Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Mart 2024 166 34 13 24 19 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi betusssjd #1 Kolonoskopi ve endoskopi sonuçları e nabız üzerinden görülebilir mi
S Selimeankara06 Dönasyon için bilgi verecek dostlar arıyoruz. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ocak 2023 119 57 33 42 6 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi betusssjd #2 kolonoskopi endoskopi olan var mı çok acıyor mu
B betusssjd Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Mart 2024 166 34 13 24 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi betusssjd #3 Selimeankara06 .!.: kolonoskopi endoskopi olan var mı çok acıyor mu Genişletmek için tıkla... Babam oldu anestezi uyguladıkları için bir şey hissetmiyorsunuz
Selimeankara06 .!.: kolonoskopi endoskopi olan var mı çok acıyor mu Genişletmek için tıkla... Babam oldu anestezi uyguladıkları için bir şey hissetmiyorsunuz
M marziye16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2024 22 5 1 37 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi betusssjd #4 Selimeankara06 .!.: kolonoskopi endoskopi olan var mı çok acıyor mu Genişletmek için tıkla... Kolonoskobi oldum sedasyon dedikleri yarı baygın halde idim ilk başlarda gaz sancısı gibi bir sancı olduğunu hatırlıyorum sonrası yok kendime geldiğimde bir ağrım yoktu
Selimeankara06 .!.: kolonoskopi endoskopi olan var mı çok acıyor mu Genişletmek için tıkla... Kolonoskobi oldum sedasyon dedikleri yarı baygın halde idim ilk başlarda gaz sancısı gibi bir sancı olduğunu hatırlıyorum sonrası yok kendime geldiğimde bir ağrım yoktu
U unuttumgitti Guru Kayıtlı Üye 19 Eylül 2013 260 82 298 35 İstanbul 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi betusssjd #5 betusssjd .!.: Kolonoskopi ve endoskopi sonuçları e nabız üzerinden görülebilir mi Genişletmek için tıkla... Ben özelde yaptırdım yine de gözüküyor e nabızda
betusssjd .!.: Kolonoskopi ve endoskopi sonuçları e nabız üzerinden görülebilir mi Genişletmek için tıkla... Ben özelde yaptırdım yine de gözüküyor e nabızda
U unuttumgitti Guru Kayıtlı Üye 19 Eylül 2013 260 82 298 35 İstanbul 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi betusssjd #6 Selimeankara06 .!.: kolonoskopi endoskopi olan var mı çok acıyor mu Genişletmek için tıkla... Ben anestezi ile yaptırdım endoskopiden sonra biraz boğazım acıdı,kolonoskopi sonrası hiç bir acım olmadı gayet rahat gecti ikisi de
Selimeankara06 .!.: kolonoskopi endoskopi olan var mı çok acıyor mu Genişletmek için tıkla... Ben anestezi ile yaptırdım endoskopiden sonra biraz boğazım acıdı,kolonoskopi sonrası hiç bir acım olmadı gayet rahat gecti ikisi de