Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim özelde 2 hafta önce sadece endoskopi oldu anestezili.. 5 bin dediler %10 indirimimiz vardı 4500 ödedik + 1350 kan ücreti aldılar ki devlette kan vermiştik eksik kalanlar varmış 5 6 adet değer bakılmamış ona bakıldı bu şekilde.
Kolonoskopi olan arkadaş ile dün komuatum. 20 bin lira kolonoskopi için fiyat iatediler. Kolonoskopiden bir müddet sonra Yaklaşık 10 dk süren küçük bir ameliyat olduğunu söyledi. Hastaneye 20 milyar verdiğini söyledi.
Benim sağlık sigortam var ama bekleme süresini doldurmam gerekiyor az kaldi 1 hafta sonra dolacak inşallah sonra gidip gün alacağım ama korkuyorum biraz
Eşim özelde 2 hafta önce sadece endoskopi oldu anestezili.. 5 bin dediler %10 indirimimiz vardı 4500 ödedik + 1350 kan ücreti aldılar ki devlette kan vermiştik eksik kalanlar varmış 5 6 adet değer bakılmamış ona bakıldı bu şekilde.