Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kolon kanseri olup yenen var mı?

Özelden yazabilirmiyim?

Bizim en az 3 tanidigimiz var bu durumda iyilestiler sorun yok,hangi ildesiniz ?
Bu arada cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun.
Rabbim acil şifalar versin inşallah hem annenize hemde şifa bekleyen herkese.

kolon kanseri en rahat atlatılan kanser türü
Bağırsakta sıkıntılı kısmı alıyorlar ve geriye hiçbirşey kalmıyor.

Moral bozmak yok sağlıkla kalın.Antalya da üniverstide hastaneside iyi

Çok sağolun inşallah öyle olur akdeniz üniversteside iyi ama biraz uzak bize

Ege de Cemil Caliskan.
Gecen hafta kapisinda 2 saat kendisini bekledim.Sabah,oglen ya da ogleden sonra 3 bucuk gibi odasina geliyor ve kanser hastalarina oncelik veriyor.Alaninda cok iyi bir doktor.Gitmenizi oneririm.Beklerken 7 sene once kolon kanseri teshisi konulan ve ameliyat ettigi hastasi rutin kontrollerini gostermek icin gelmisti ve ove ove bitiremedi doktoru.Randevuyu kendisi veriyor.O yuzden gidip kapisinda bekleyin oncelikle derdinizi anlatmak icin muayene icin hemen gun verecektir size.Allah sifa versin.

Çok teşekkür ederim. İşimi bırakıp gidicem hep ege deki doktorları övüyorlar. Özel muayenehanesi var mı acaba biliyo musunuz

Çok teşekkür ederim. İşimi bırakıp gidicem hep ege deki doktorları övüyorlar. Özel muayenehanesi var mı acaba biliyo musunuz

Yok diye biliyorum.Sadece hastanede.Geleni hic geri cevirmiyor ama kendisi.C blok 3.katta.Kime sorsaniz odasinin bulundugu koridoru size soyleyecektir.

Yok diye biliyorum.Sadece hastanede.Geleni hic geri cevirmiyor ama kendisi.C blok 3.katta.Kime sorsaniz odasinin bulundugu koridoru size soyleyecektir.

Çok sağolun. İzin alıp gitmeyi düşünüyorum sonuçlar bi netleşsinde. Keşke özelide olsaydı haftasonu gidebilirdim. Çok sağolun tekrar

Allah şifa versin.
Pozitif olun.
Kanser kelimesini kullanmayın.
Birçok hastalık gibi biraz mücadele gerekecek.
Ama Rabbimin izniyle atlatacaksınız.

aaaa?? kesin mi

Amin allahim sifa versin babaniza kiyamam ben ona.

insallah iyilesir canim.
salmamak gerek evet ama herkesin elinde degil malesef.
Hayat dolu olmak gerek - aslinda icindeki enerjine, hayata tutunma sekline, hayata bagli olup olmamakla alakali birazda

Akşam iş çıkışı okudum yazınızı aklımda dursun eve gelince mutlaka yazacağım diye...

Yıl 2006 tatil öncesi annem hemoroid için ameliyat olacaktı.Dr. Ameliyat sırasında makatta birşeylerin yolunda gitmediğini anlıyor hemoroid alınırken.Ameliyat sonrası tekrar muayene biyopsi sonuçlarını patolojiye gönderiyorlar.
Kolon kanseri olduğu tespit ediliyor.
Erken evre..
Işın tedavisi aldı.
Psikolojisi ve psikolojimiz bozulmasın diye sac ve tüy dökülmemesi olmaması adına göğüs üzeri pot takıldı kemoterapisini oradan aldı damardan degıl yani sac veya kas dokulmesı olmadı.
Yalnız evın ıcınde salak saçma gelen bir durum vardı ınsanlar fısır fısır konuşup ağlaşıyorlardı.
Neden salak saçma diyorum çünkü 13 yasındaydım kardeslerım 9 yasında kız olanı 7yasında erkek olanıydı. Benzer bir ortam hiç yasamamıştık kafaya takmıştım çünkü birşeyler gizleniyordu bilmem gerekıyordu. Bir gun babam akrabalarımızdan biri ile konuşurken ve onu ağlarken görerek gizlice dinledim. O an anladım neler döndüğünü tüm dosyaları karıştırıp hepsını Internet'ten araştırmıştım o yasta.
Kemoterapide annem hiç birimizi görmek istemiyor ve karanlık odada gündüz bıle karanlık odada yatmak istiyordu.Baslangıc suresınde gecıcı olarak mide bulantısı huysuzluk ve siniri vardı çünkü vücudun bağışıklığı ilacın işe yaraması için yavaş yavaş düşüyordu.

1..2..3..derken annem toparlandı.
Yerıne bambaşka bir insan geldı hiçbirşeyi kendıne dert etmeyen,kahkahalar cok gezen eğlenen bir insan kendine iyi gelen ne varsa bol bol yaptı pozitif taptatliş birsey geldı ve anladı ki asıl ilaç Mutlu olmak ve kabule geçmek takmadı bile yıl 2017 ve cok sukur bınlerce kez şükür hala Mutlu ve sağlıklı sadece yılda birkez rutin kontrolü var.

Acil şifalar diliyorum.Zor seyler olacak elbet ama o yüz gülecek herseye rağmen iyi geceler

öncelikle Allah acil şifalar wersin, kolonla aynı rektum kanseriydi benim babam . 6 ay bagırsak dışarda yaşadı. ıki ameliyat, radyoterapi,kemoterapi drken çok şükür yendi.. daha 1 sene oldu atlatalı. şimdi 3 ayda 1 kontrol oluyor. moral bu hastalgn tedawisi. kemoterapi görcekse sizi çok zor süreç bekliyor ama eminim Rabbim yardımcınız olcktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…