Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kolon kanseri olup yenen var mı?

var annem canim...
2015 temmuz ayinda ögrendik agustosta ameliyat oldu, yayilma yoktu, ameliyat Edip normal hayatina devam edecekti ta ki dikisler patlayana Kadar, onlar patlayinca tekrar ameliyata aldilar ve karnindan bagirsak cikisi verdiler torbasi vardi sonra dogal olarak yogun bakima aldilar, bigün bi Telefon geldi hemen gelin akciger iflas etti 24 saati var dediler.
kardeslerim ben babam hepimiz kostuk, ben isyerindeydim hastaneye gittigimde karsimda babami görünce ona sarilisimi "baba annem ölmedi degil mi, ölmedi de" dedigimi hala cok iyi hatirliyorum, suan agliyorum hatta.

Sabah 9a Kadar telefonum calmasin diye gece ne dualar ettim, cünkü gece gelen Telefon kötü haber olacagini biliyordum.
neyse ki Sabah oldu, iki makineye bagladilar bu arada kan zehirlenmesi de oldu, hastaneden dolayi iltihap falan filan....
üc ay kaldi yogun bakimda makinelere bagli yani komada aslinda.

o arada bikere daha iltihap nedeninden ameliyata aldilar düsün akciger calismiyor ama ameliyata aliyorlar.
olmaz yasamaz akcigeri cok zayif diyorum, yasayacak mecburuz ameliyat etmek zorundayiz diyor.

biz kasim ayinda hastaneden ciktik. akciger git gide yüzde 1 yüzde 5 diye diye hacimlesti - cok sükür
2016 da iki ameliyat daha gecirdi tamamen torba falan kalmadi kapattilar ve normal yolla calisiyor bagirsaklari.

bu arada kemoterapi almadi, alamadi - ameliyattan bir ay sonra almasi gerekiyormus yoksa simdi verirsek diger organlara zarar veririz ölüme sürükleriz dedi doktorlar. annemde yogun bakimda oldugu icin veremediler.

bunu sana niye yazdim üzülmen icin degil, ne yasadigimi ve annemin herseye ragmen ne Kadar savastigini görmen icin.
kesinlikle senin icin zorlu bi sürec hergün hastaneye gidiyorduk yaninda 5 dk dan fazla durmuyorduk ama geciyor inan bana geciyor, annenin yaninda Güclü ol.

Annenin morali nasil? benim annem de senin annen gibi hic ben hastayim demiyordu, cok iyiyim ben diyordu.
Sorularin olursa herzaman yazabilirsin.

Çok zorlu süreçler atlatmışsınız anneniz nasıl iyi mi şu an? Bende önümde zorlu bi süreç olduğunun farkındayım

Çok zorlu süreçler atlatmışsınız anneniz nasıl iyi mi şu an? Bende önümde zorlu bi süreç olduğunun farkındayım

masallah su an cok iyi canim, tabi ki Hayat bu her an ne olacagini bilemeyiz.
cok Güclü canim yani hic pes etmedi, hem dimdik ayakta.

bunlari yasayacaksiniz diye bir sey yok, anneminki biraz zor gecti.
erken teshis dediler mi? bize öyle demislerdi ama iki yildir var tahminen dediler - buna ragmen erkenmis.
yani komplikasyon yasayacagimiz aklimiza gelmedi. doktorlar kesip alicaz bi kismini (zaten ucundaydi rektumda)
ve normal yasantisina devam edecek dediler. annem bu yüzden cok güclüydü.

bu yazdiklarim korkutmasin seni, gececek insallah. PET sonucu bi gelsin bakalim ona göre durumu belli olur annenin.

üzüldüm sonucun kötü geldiğine. Bu hastalığı annemin teyzesi yendi.allah şifa versin annenize

Annenize acil şifalar diliyorum.Üzülmeyin artık birçok insan birçok kanser türünü yenebiliyor.Önemli olan moral ve iyi bir tedavi.
Sizlerde sabır ve güç diliyorum.

Pet sonuçları nasıl?
İnşallah yayılım yoktur,bol bol dua edin.
Ve annenize moral olun,bu hastalıkta en en en önemli şey moral çünkü.
Önünüzde baya zorlu bir süreç var,inşallah olumlu olarak atlatırsınız.

Pet daha çekilmedi çekilecek inşallah yoktur yayılım çok sağolun

Teyzem kolon kanserini yendi.
Bi belirli kanser bolumunu ali verdi doktorlar ve su an cok iyi sukurler olsun.
Insallah annenizde yenicek.
Olumlu dusunun.
Erken tehsis cok onemli.
Okulu isi salin bir gun kaybetmeden ardi ardina randevular alin doktorlara danisin.

Merhaba bu tur hastaliklarda moral cok onemlidir genellikle kolonun hasta olan kismi cikarilip alinir bunu eger istanbul tarafindaysaniz Yilmaz Buyukuncu hoca cok iyi yapar ve kisilik olarak da cok iyi bir insandir cerrahi acidan da eli cok iyidir kanser turleri icinde kolon daha kolay tedavi edilebilenn bir turdur en azindan hasta kismi alinabilecek bir organdir cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun

Arkadaşımın dedesi kolon kanseriydi. Arkadaşım baya kötü olmuştu bende ciddilsti sanmistim durumu.Ama sonra yenmis.suan sapasaglam masAllah.yaşı da fazlaydı. sizinde anneniz ne güzel bir şeyim yok demiş moralli ,siz de moral verin.

İnşallah benim annemde yener inşallah çok sağolun

Benim babamda kolon kanseri ve morali hiç yok benimde 4 aydır yogun bakımda Ankara'da kalacak yerimiz bile yok Ankara'da Çocuğum var gidemiyorum o kadar kötüyüm ki annem vefat etti ve biz hastalığı son evresinde öğrendik Bağırsakları delindiğinde götüremedik doktora çok zayıfladı Kanı 5 kadar düştü ama ben iyiyim dedi hep ve enfeksiyondan yatıyor çıkartın beni diyor hastaneden diğer hastaneler yer yok diyor memleketimize götüremiyoruz yer yok diye şaşırdım kaldım, sizinki erken farkedilmiş yine hiçbir şey olmaz Allah'ın izni ile enfeksiyon olmaması bile çok iyi anneniz açısından, dua edelim birbirimize rabbim şifa versin inanın bende nette araştırma yapıyordum konu açsam dedim konu açacak bile halim yoktu sizin konuyu görünce yazdım olumsuz şeyler yazmak istemezdim aslında .

Gecmis olsun çok üzüldüm durumunuza..çok çok dua edeceğim.
Ama merak ettim memleketimizde ki hastanelerde nasıl yer olmaz?Hiçbir hastanede yer yok mu?Nasıl olabilir böyle birşey?

En kötü yanı adı ve bu ilk süreç .Ama çevremde çok doktor var.Onlardan da biliyorum ki artık her kanser öldürmüyor.

Bir çoğunu stabil hale getiriyorlar.Ama o kanser lafı yok mu?

Etrafımdaki kalın bağırsak ca olanları düşündüm şimdi.Tam 5 kişi var.En azı 6.yılında falan 10 seneyi geçenler var.

Bunların hepsi takipte.Hastalığıyla ilgili çok şükür tedavi tamamlandıktan sonra bir olumsuzluk yaşamadılar.

Annenizde atlatacak iyi olacak.En zor kısmındasınız şu an kabullenme hazmetme sonra herşey yoluna girmeye

başlayacak.

B
bu bana umut oldu Allah razı olsun, ama babam saldı kendini 4 aydır yogun bakımda Karaciğere sıçramış enfeksiyonu var bağırsağı dışarı verdiler memlekete gitmek istiyor, uğraşıyoruz götürmek için olmayınca konuşmuyor kimseyle of allahım şifa versin herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…