• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolon Hidroterapi ?

daylight

Suna Keskin
Kayıtlı Üye
yurt dışında oldukça yaygın olan bir yöntem bu kolonun yıkanması demek oluyor bir çok saglık sorununun cilt lezyonlarının nedeni bagırsaklarda biriken toksinlerden,atıklardan,kirlerden kaynaklandıgı belirtiliyor mesela ;kabız olan kişilerde sedef hastalıgı,vitiligo rahatsızlıkları daha çok rastlanmış ,
bu yöntemi duyan,bilen,araştıran ve ya yaptıran varsa paylaşımlarınızı bekliyorum

Merhaba! Bu terapiyi herkez yapamaz.Kalbte sorun olan kansizlik cekenler ve seker hastasi gibi hastalara izin vermezler.Zaten tedavi oncesi dr kontrol edecek bazi tahlil isteyeckler.Uygunce tedaviye baslar 3-7 gun arasi oluyor.Bagirsaklar temizlenir. cilt guzellesir.

Burda suluk tedavisi gibi bu cok yaygin tedavi merkezleri de var.Tabii cok iyi bilen nerdeyse 20-25 calismis doktorlar yapiyorlar. Benim dr izin vermedi ben yaptiramadim.ama baska bitkisel temizleme yapildi bagirsaklara dr kontrolu altinda 1-gun devam eder ve ertesi (affedersiniz)lavma ile sonrakileri temizler. Hafiflersin kendini baya bir zaman iyi hisedersin. Burda 2-senede bir yapilmasi oneriliyor cunku bagirsaklardaki bazi bakteriyler tamamiyla kaybolursa dengesizlik olustugu icin. Sonucta dikkat edinmelidir.

Ins yardimim dokunmustur.Tabii surekli ilac almaktan dogal tedavi yontemlerini secmek en iyisidir...

cevabın için teşekkürler ydışında bu gibi uygulamalar talebi de fazla olduğundan oldukça yaygın ve ehil ellerde yapılmakta sana o zaman hani bildiğimiz lavmvn mı yapıldı yoksa bitki özleri verilip onla mı yıkandı

Merhaba! ikisi de yapildi 1.5 ay masaja da devam edildi. vakum masaji da yapildi. Once bitkisel yolla sonra lavma.Bundan sonra kotu hisetim ama 2 gun icerisinde toparlandim.Affedersin Idrara cikamadim 1 gun cok zorlandim dr ilac verdi ve tekrar lavma yaptilar.bebreklerdeki tuz idrar yolunu kapatmis.
Bundan sonra kendimi cok iyi hisettim.hatta biraz zayifladim ve yaklasik 6 aydir bebrekler disinda hic hastalanmadim.Gribi bile kolay atlattim.

Back
X