Saç Rengi ve Saç Boyama kolleston yüzünden küllü kumral saçlarım kestane oldu :(

marduks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
79
0
86
Adana
ben saçlarımı 1 senedir loreal 7.1 ile boyuyorum arada röfle attırıyodum çok hoş küllü kumral saçlarım vardı ta ki bugüne kadar saçlarımın dipleri çıkmıştı az bişi (kahve) e malum bayram geliyo.. markete gittim açık renk sadece kolleston vardı bi kutu 8.0 bir de 7.3 fındık kab. aldım birazcık daha açık olur suanki halinden diye düşündüm.sonuç kestane siyah gibi bir renk oldu. ben napıyım şimdi bu kollestonu kime sikayet ediyim yaa.. birkaç kişi gördü beni aa noldu kumral saç sana çok yakısıyodu niye siyaha boyadın ki dediler 2 kere sıcak sularla beyaz sabunlarla yıkadım yokmahfoldu saçlarım o renge ben nasıl dönücem ( çok üzgünüm çoook bi daha kolleston alırsam nolıyım. madem o renk olmayacak niye o numarayı o rengi basıyosun..

koleston bunu hepyapıyor galiba ya.yıkadıkça akar inşallah.şaşırdım valla geçmiş olsun...

walla çok geçmiş olsun aynı durumu geçen yıl bende yaşamıştım. açık kahve aldım bildiğiniz siyah renk oldu. ilk defa kullandığım bir markaydı ağzım yandı bir daha tövbe hatta reyonda gördüğümde bile sinir oluyorum. umarım düzelir saçlarınız..

8 ve 7 numara en dandik markadan bile bu sonucu siyaha yakin bi renk olmasini beklemezdim kabus gibi birde iclerinde 15 gun sonra renk sabitleyici falan koymuslar hani bi sonuc alacagimi bilsem sikayet edicem

mağlesef koleston öle çok koyu çıkıyor renkleri bide pahalı bence en güzeli ve tam rengini veren neva color ve en ucuz boya canım sen en az bi ay dayanıcaksın yıkayabildiğin kadar yıka çogu akar açmayı düşünme bence biraz sabret saçlarını seviyosan

Kutu da ki renklere aldanmamak lazım,saçınızın zemin rengi ne ise ona göre şekil alıyor.Koleston markasından hep bu yönde şikayetler var seçeceğiniz tonun daima bir iki ton açıgını almak gerekiyor o halde ki istediğiniz renk çıksın.:)

keşke bunu dün okusaydım bende koleston 8.0 8.1 aldım sapsarı saçlarımı ,azcık koyulaşsın diye ,kahve oldu resmn ya ,hemde rengin çok koyulaşacağını farkedip 15dk sonra yıkadım ,yarım saat beklseydim siyah olacaktı sanırım....

mrb canım.. bende kolestonun maduru oldum, birgün morelim kötü sacımı boyayım dedim gittim markete sadece kolestonun cikolata kahvesi var olsun dedim boyadım birde ne göriiim saclarım siyah oldu hemen kuaforume gittim saclarını simdi silersek yanar dedi bekle bikac hafta dedi neyse tekrar gittim sildirdim saclarımı yeniden boyandı maliyeti 150 tl koleston ödemeliydi aslında bu zararı bence... bir dahamı aslaaaa koleston almıcam ilk ve son oldu bu tecrübemden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…