Merhaba arkadaşlar, kolumdaki kıllarla başım dertte eskiden pek takmazdım ama şimdi çevremdeki birçok arkadaş alınca istemesem de taktım kafama. Kumralım ve kıllarımın çoğu sarımsı gibi ama 1cm kadar uzunlar çok görünüyorlar sarı olmalarına rağmen. Ne yapayım karar veremedim. Ocakta üttüm ama sadece kısaldı ve enleyince batıyor elime. Sir ağda yapmaya karar verdim ama sivilce çıkma ihtimali var o daha da kötü napsam sizce? Lazer ya da iğneli epilasyona vercek param da yok henüz öğrenci olduğumdan
her ihtimali yazmissin yapicak pek bisey kalmamis:)
ama bence alma, bende kafama takip aldim, yillarca ayni yonde duran tuyler dik dik cikti, bi de yillarin sararmisligi vardi yeni cikanlar koyu renk cikti hala sevmiyorum kollarimdaki tuyleri ama pek de care yok.
sir ağda kolda sivilce yapmıyor pek,çok rahatsız oluyorsanız deneyin.zaten sir ağdanın yaptığı sivilce de iltihaplı sivilce gibi değil,ufak ufak kabarıklık gibi oluyor
ben kuaförde sir adayla aldırdım kollarımı ilk iki gün çok pürüzsüz ve güzeldi...ama sonrasını hiç sormayın kollarım baştan aşağı sivilce tarlası gibi oldu.üstelik balayı tatilindeydim.. bende küçük bir bölümde önceden denemiştim herhangi bir sorun olmayınca aldırdım...benim cildim çok hassas herhalde