- 13 Aralık 2014
- 303
- 103
- 303
- Konu Sahibi butterfly effect
-
Ah ahh ben hep diyorum o makineler ipl diye sonra fazlasiyla geri geliyor diye. Inatla israrla iyi diyorlar. Surekli yaparken iyi ama uzun sure biraktiginizda hepsi geri geliyor iste. Kol bolgeside yuz bolgesi gibi gec biten bir bolgedir.Herkese iyi günler diliyorum. Kollarımdaki ince ve sık tüyler 1 yıllık Philips Lumea macerasından dolayı şu an çok çok artmış haldeUzun uzun ve siyah bir şekilde çıkıyorlar Keşkeee hiç bulaşmasaydım da doğal şeklinde kalsaydı Ellerimin üzerinde de fazlalaşmaya başladı. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.Daha önce hiç ağda falan yaptırmamıştım. Ne tavsiye edersiniz. Lazer yaptırıp UZUN yıllardan beri memnun olan var mı? Deneyimlerinize ihtiyacım var..
Şimdiki aklım olsa asla o kadar parayı vermezdim.Ah ahh ben hep diyorum o makineler ipl diye sonra fazlasiyla geri geliyor diye. Inatla israrla iyi diyorlar. Surekli yaparken iyi ama uzun sure biraktiginizda hepsi geri geliyor iste. Kol bolgeside yuz bolgesi gibi gec biten bir bolgedir.
Çok teşekkür ederim yorumunuz içimi rahatlattı. O kadar sinirlerim bozuk ki size anlatamamBende bir lümea mağduruyum. Senin yine kolunmuş ben yüz tüylerim incelir diye almıştım ama sıvadı tabiri caizse. Her neyse ben yarım kol için alexandrite lazere başladım. Dördüncü seansı bugün oldum. Şimdiye dek üç seansta %60-70 azaldı diyebilirim. Hadi benim yeni. Yengem aynı yerde lazer yaptırmıştı dört yıl önce. Üstüne iki çocuk yaptı. Yumurta gibi. Değiyor, yaptırın.
Tüyler oldukça fazlaydı. Kadınlarda erkeklerdeki gibi kıvırcık olmuyor tüyler. Ama uzun uzundu bende de. Şu an bir atış yapılıyor iki ay temiz. Sonraki ay çıkanlar zayıf ve az çıkıyor.Çok teşekkür ederim yorumunuz içimi rahatlattı. O kadar sinirlerim bozuk ki size anlatamamÇok özel soru olacak kusura bakmayın peki kollarınızdaki tüyler fazla mı tüy renginiz nasıl?
Yazdıklarınız o kadar içimi rahatlattı ki anlatamam size. Çok çok teşekkür ederim. Benim kafamı şu durum karıştırdı insanların bazıları lazerden sonra yine tüylerin çıktığını söylüyorlar birkaç sene içinde:/:/ İnşallah siz de bu dertlerden kısa bir süre içinde kurtulursunuz.Tüyler oldukça fazlaydı. Kadınlarda erkeklerdeki gibi kıvırcık olmuyor tüyler. Ama uzun uzundu bende de. Şu an bir atış yapılıyor iki ay temiz. Sonraki ay çıkanlar zayıf ve az çıkıyor.
Hastanede çalışıyorum. Bir hastayla aramızda geçen bir diyalogtan sonra kollarına lazer yaptırdığından bahsetmiş bana kollarını göstermişti: bal kaymak!
Sadece doğru yere yaptırman gerek. Benim yaptırdığım yer her saensta 150 TL gibi bir miktar alıyor. Ve tüyler %10 şeklinde kalana dek aynı ücreti almaya devam ediyor. Adamların eyvallahı yok. İstemezsen gelme biz de bu tarzında davranıyorlar. Çünkü cihazlarına güveniyorlar. -izmit- böyle bir yer bulursan hiç düşünme başla.
Bende bir lümea mağduruyum. Senin yine kolunmuş ben yüz tüylerim incelir diye almıştım ama sıvadı tabiri caizse. Her neyse ben yarım kol için alexandrite lazere başladım. Dördüncü seansı bugün oldum. Şimdiye dek üç seansta %60-70 azaldı diyebilirim. Hadi benim yeni. Yengem aynı yerde lazer yaptırmıştı dört yıl önce. Üstüne iki çocuk yaptı. Yumurta gibi. Değiyor, yaptırın.
izmittenerede yaptırıyosunuz bende başlamak istitorum
Diğer kisimlardan geç bittiği muhakkak ama etkisi olduğunu ben gordum kendimde cok az kaldi diyebilirim bitmek uzereHerkese iyi günler diliyorum. Kollarımdaki ince ve sık tüyler 1 yıllık Philips Lumea macerasından dolayı şu an çok çok artmış haldeUzun uzun ve siyah bir şekilde çıkıyorlar Keşkeee hiç bulaşmasaydım da doğal şeklinde kalsaydı Ellerimin üzerinde de fazlalaşmaya başladı. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.Daha önce hiç ağda falan yaptırmamıştım. Ne tavsiye edersiniz. Lazer yaptırıp UZUN yıllardan beri memnun olan var mı? Deneyimlerinize ihtiyacım var..
Ben şekerli ağdaların mağduru oldum kalın ve siyah tüylerim vardı sonra dolgu yaptırmaya gittiğim özel clnc medilife da deneme atışı yaptırdım sonra alexandrite candela ile saanslara başladım ve sonuç aldım küçük tüyerim var toplasan 30 ancak ama güneş harici gözükmüyorlar bile düzgün bir clnc veya hastaneyle anlaşıp kurtulabilirsinHerkese iyi günler diliyorum. Kollarımdaki ince ve sık tüyler 1 yıllık Philips Lumea macerasından dolayı şu an çok çok artmış haldeUzun uzun ve siyah bir şekilde çıkıyorlar Keşkeee hiç bulaşmasaydım da doğal şeklinde kalsaydı Ellerimin üzerinde de fazlalaşmaya başladı. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.Daha önce hiç ağda falan yaptırmamıştım. Ne tavsiye edersiniz. Lazer yaptırıp UZUN yıllardan beri memnun olan var mı? Deneyimlerinize ihtiyacım var..
Bende bir lümea mağduruyum. Senin yine kolunmuş ben yüz tüylerim incelir diye almıştım ama sıvadı tabiri caizse. Her neyse ben yarım kol için alexandrite lazere başladım. Dördüncü seansı bugün oldum. Şimdiye dek üç seansta %60-70 azaldı diyebilirim. Hadi benim yeni. Yengem aynı yerde lazer yaptırmıştı dört yıl önce. Üstüne iki çocuk yaptı. Yumurta gibi. Değiyor, yaptırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?