• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kollarımın tüylerini ilk kez alacağım neyle alsam..

musapervin

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
29
0
16
Ankara
aslında çok göze batmazdı tüylerim ama geçen sene okul yemekhanesinde ustam kollarıma bakıp erkek çalışanların taktığı kolluktan tak dedikten sonra çok utanıyorum çıkamıyorum resmen kısa kollu ile dışarı ince hırka giyorum üstüme. almaya karar verdim artık ama neyle alsam..epilatör, ağda, sir ağda, ağda bantları falan bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum yardım edin lütfen..

Ben pazartesi gunu ağdayla aldırdım. Su an carsamba ve çıkmaya basladı 2. aldırısım neden oyle hemen cıktı ya. Karınca yumurtası surdum ondan mı acaba.Bilen varsa söyleyebilir mi

Canım ben kollarıma lazer yaptırıyorum ama kardeşim agda yapıyor.Arkadaslarımın coguda sır agda, ya da agda kullanıyorlar.Karınca yagndan kıl olmaz ama çok kısa tüyler uzunlaarı aldıktan sonra uzuyorlar hemen uzuyomuş gibi geliyo insana:))))

kesinlikle ağdayla al derim 1-1.5 ayda çıkar.
ama eğer epilatörle alırsan 2 haftada çıkıyor yani bnm öyle...zaten acımıyorda ağdayla al kesinlikle...önce pudra sür

kartuş sir ağda kullan kesinliklee süperrrr bende ilk aldım dün :) birazcık sızlıyo ama sonuç muhteşemmm

Ben de karınca yumurtası yağı kullandım pek etkili olmadı fakat, bio-der'i kullandım tüyleri azaltıyor hemde geç çıkartıyor. Kolay gelsin :)

acaba ellerinizin üstünü de alıyor musunuz bir de kollarınızın iç tarafını..bir de omzunuza kadar mı alıyorsunuz..ilk alışından neyle aldığın önemli mi mesela epilatörü denesem çabuk çıkartırsa sonra ağdaya geçsem bir sorun olur mu..

acaba ellerinizin üstünü de alıyor musunuz bir de kollarınızın iç tarafını..bir de omzunuza kadar mı alıyorsunuz..ilk alışından neyle aldığın önemli mi mesela epilatörü denesem çabuk çıkartırsa sonra ağdaya geçsem bir sorun olur mu..

ben kışın üstünü almıyorum yazın alıyorum ama almıyınca zaten ince ordaki tüyler sorun olmuyor cnm
epilatörle al önce o zmn ama ağda daha az acıtıyo ve geç çıkarıyor her türlü avantaj

aslında çok göze batmazdı tüylerim ama geçen sene okul yemekhanesinde ustam kollarıma bakıp erkek çalışanların taktığı kolluktan tak dedikten sonra çok utanıyorum çıkamıyorum resmen kısa kollu ile dışarı ince hırka giyorum üstüme. almaya karar verdim artık ama neyle alsam..epilatör, ağda, sir ağda, ağda bantları falan bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum yardım edin lütfen..

Canım ilk aldırıyorsan kuaforde aldır derim

yaa ben de çok niyetlenmiştim ama tam gittim alacaktım kartuş sir ağda ama off cesaret edemedim..en son arkadaşımız kalın çıktı uğraştıyor demiş kafam karıştı alamadım..poff pof annem de alma yazın yanında belli olmaz diyor bilemedim yahu :(

kolunun üstünüde alıyorsun tab iç kısmıda çünkü sırıtıyor almayınca...Ama omza kadar çıkma tabi bence oralar ince oldugu için güneşte sararıyo.

ben makine ile aldım iki haftada çıkıyor zar zor ama alırken çok acıyor önceleri alışana kadar :)

Son düzenleme:
bence alicaksan agda ile almani tercih ederim . cunku agda daha gec cikartiyo epilasyon ile alirsan bir hafta sonra hemen cikiyo ama agdayla daha gec cikiyo . agdayi denemeni tercih ederim tabi bir de az cikmasi icin aldiktan sonra limon suyu tuz deneyebilirsin

bugün epilatörle almaya kalktım ama yok dayanamadım çok acıyor..aldığım yerle almadığım yer hiç farketmiyor yalnız..benim tüylerim yokmuymuş yoksa anlamadım ki

tamam kzılar karar verdim ben de alacağım ama şimdi bu kartuş sir agdalaırn bi hassas ciıtler için olanı var böyle hardal rengi gibi bi de pembe rengi var hangisini alacağıma karar veremedim..bir de sol kol tamam da sağ kolunuzu nasıl oluyorsunuz tabi sağlak olanlar için diyorum..bir de kollarımızdaki tüyler yana doğru çıkıyor değil mi yani ona göre yandan alacağım da..ama bu sağ kol işini nasıl yapacam bilmiyorum..ilk anneme yaptırsam da diğer seferlerde kendim epilatörle mi alsam ya..

ben agda bantıyla alıyom cnm geç cıkıo epilatörle daha erken cıkıo eplatorle yukarları alabilirsin acıtmıyor ama alt kısım acıyo

Ben kartuşla alıyorum 1 ayda anca çıkıyo öyle bir artma olmadı ama benim tüylerim çok seyrek zaten onunla alakalıda olabilir

internetten sipariş verdim bioder epiten tüy azaltıcı ağdalarından bir kartuş sir ağda seti bir de al ağdası..umarım işe yarar..her yerm tamam da kollarımı alınca azalsa bana yeter uğarştrımasa beni yoksa geri kalan yerle önemli değil :)

Back